Questions_in_Regards_to_RFQ_F1AF2F4206A001.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
Transcription Services
Solicitation number
F1AF2F4206A001
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Transcription_Services_Solicitation_signed.pdf PDF
PWS_-_25_Jul_14.pdf PDF
QASP_Transcription_signed.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions in Regards to RFQ F1AF2F4206A001

1.Should we just fill out a SF1449 or do you have one you want us to fill out?
ANSWER: Due to this not specifically being addressed in the RFQ you may send in your quote as you see fit.
2.Are line items 0001 through 4001 the only prices you want quoted? For example, the RFQ calls for 2 types of turnaround times (Standard and High Priority). Is the intent to have all prices the same (standard and high priority)? I assume you want pricing for both models?
ANSWER: One (1) number, the anticipated award will have one (1) CLIN, just as a reminder this will be awarded to the Lowest Price Technically Acceptable (LPTA).
3.Does the Combined Synopsis/Solicitation under solicitation number F1AF2F4206A001 contain requirements similar to a current contract? If possible, please provide the current contract number.

Or, is this a new requirement for the government?

ANSWER: Current Contract #: FA7014-11-P-0085

4.Can companies from Outside USA apply for this? (From India or Canada)
ANSWER: This is an Economically Disadvantaged Women Owned Small Business set-aside, to be considered for this award you must be registered in the U.S Small Business Administration’s Women Owned Small Business Program Repository.
5.Do we need to come over (the USA) there for meetings?

ANSWER: No

6.Can we perform the tasks (related to RFP) outside USA? (From India or Canada)
ANSWER: This is an Economically Disadvantaged Women Owned Small Business set-aside, to be considered for this award you must be registered in the U.S Small Business Administration’s Women Owned Small Business Program Repository.
7.Can we submit our proposals via email?
ANSWER: Per paragraph (5) under Addendum to 52.212-1, Instruction of Offerors – Commercial Items, of the RFQ, “Proposals must be submitted electronically via e-mail in PDF format to margaret.m.bourke.civ@mail.mil and thomas.l.chamberlain.mil@mail.mil. “
8.Is this a new requirement? If not, can you please provide the name of the incumbent, the current contract value and eligibility criteria to re-compete?
ANSWER: This is not a new requirement, the current contract number is FA7014-11-P-0085 and the incumbent is EscribeSolutions, Inc.
9.The PWS indicates that "the contractor shall charge the Government by the transcribed 'word' for all completed transcripts." Can you give an estimate of words per week there have been in the past?
ANSWER: A weekly estimate would be between 55,000 and 60,000 words per week.
10There are three turnaround requirements listed (3 to 5 days, 6 to 7 days, and 24 hours). Is it allowable to have a separate price for each turnaround, or are you looking for one number for all three scenarios?

ANSWER: One (1) number, the anticipated award will have one (1) CLIN, just as a reminder this will be awarded to the Lowest Price Technically Acceptable (LPTA).

File details come from the government source that posted it. Updated .