F14SOL10033_Amendment1.pdf
PDF 391 KB Posted
- Attached to
- SELECTION OF IDIQ A/E Master Planning & Multidisciplinary Federal contract opportunity
- Solicitation number
- F14SOL1003
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Final_Amendment_F14SOL10033.pdf | ||
| F14SOL10033_Amendment_3_.pdf | ||
| Amendment_2.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
F14SOL10033
x x
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT
THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
OCON
Washington DC 20013-7012
MRC 1200
P.O. BOX 37012
OCON
OCON
Washington DC 20013-7012
MRC 1200
P.O. BOX 37012
SMITHSONIAN INSTITUTION
06/04/2014000001
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
05/29/2014
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
Dorothy A. Leffler
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
Answers to Questions submitted as of 11:30 AM EST, June 4, 2014
Questions & Answers for F14SOL10033, Selection of IDIQ A/E, Master Planning & Multidisciplinary
1. We noted under “Who May Apply” that states “All responsible sources, except those holding current IDIQ contracts with 3 or more years of potential extensions remaining as of the announcement date on this solicitation.” Our inquiry is whether this applies only to firms with Prime IDIQ contracts with
Smithsonian, or does it include any A/E firms that is a subconsultant on a Smithsonian IDIQ?
Answer: This applies only to the A/E with the Prime IDIQ contract. Subconsultants to those A/E firms may apply for this IDIQ.
2. Has a contractor performed similar work for the government in the past? If available, please provide the incumbent contract number? If you are unable to provide the contract number, it is safe to assume this is not a new requirement for the government?
Answer: The individual portions of this scope are not new requirements for the Smithsonian. Please review our archived solicitation #F12SOL10015 for Campus Master Planning services. The Smithsonian has also selected A/E teams for master planning from among those firms holding IDIQ Multidiscipline
Architect-Engineer Contracts with the Smithsonian and may continue to do so.
3. Section 2 indicates a size standard of $7.0 Million in average annual receipts—is this solicitation limited to small business concerns that are below the $7.0 Million limit?
Answer: Prime contractors of all sizes are invited to respond to this solicitation. Please note, however, that large business concerns are required to submit subcontracting plans that meet the secondary selection criteria set out in sections 2 and 4. The small business concerns included in a bidder’s subcontracting plan must meet the minimums and size standards in the solicitation.
4. Will a pre-proposal meeting be held for this proposal?
Answer: No. Interested firms are invited to tour the public areas of our facilities on their own.
5. Our firm completed a number of commission for the Smithsonian Institution in the 1990’s.
Since then, we have completed projects for a number of small museums locally, focusing on some of the disciplines mentioned in the solicitation. Would the Smithsonian consider a proposal from our firm as a prime contractor? This scope would pose an enormous administrative effort for us, but feel we could provide excellent service on your task orders.
Answer: The solicitation states that firms should be capable of responding to and working on two comprehensive master plan projects simultaneously. Smaller firms that have that capacity should make sure that their submissions respond convincingly to selection criteria D.
Answers to Questions submitted as of 11:30 AM EST, June 4, 2014
6. Must the awardee for this solicitation be capable of performing in all the regional areas in the solicitation?
Answer: Yes, although 90 percent of the work is anticipated in the DC area there is a possibility that services will be needed outside this area. The firm must be capable of performing services in all locations listed. However professional licensure is not required for all areas. Federal contracts only require that professionals be licensed in one of the 50 states and this is sufficient to work in all areas except for rare instances to comply with local regulations that the Institution is not exempt from. .
Because 90 percent of the work of this IDIQ is expected to be performed in the DC area, the capability of firms to perform here is paramount. Key staff licensed in or located in offices proximate to other regions where the Smithsonian has facilities should note that in their submissions. Please be aware that the Smithsonian has other IDIQ contracts with AE firms located in more remote regions and relies primarily on these firms for many smaller projects in those locations. Additionally, master plans for our two units with most of the remote sites – Smithsonian Tropical Research Institute and
Smithsonian Astrophysical Observatory – have been completed in the past six years and are not currently scheduled for major updates.
7. How many contracts will be awarded under this solicitation?
Answer: The Smithsonian reserves the right to award more than one contract. The exact number of contracts cannot be determined at this time but will be based on projected workload closer to the time of selection and award.
8. Our firm attended a Smithsonian information event in 2013, and were given to understand that
3 IDIQ contractors may be solicited for 1) Master Planning services; 2) A/E services and 3) Miscellaneous
Services for the Smithsonian’s Tropical Research Institute in Panama. The current solicitation contains all three components. Are additional solicitations expected, and if so, how will this impact the expectations for the remaining IDIQs?
Answer: A/E services (2) and Services for the Smithsonian Tropical Research institute in Panama (3) have already been solicited. This solicitation for Master Planning and Design services is the only expected solicitation for A/E services this year. While this IDIQ is primarily for master planning, firms could also be asked to do other design services, including services in Panama.
9. In regards to the Smithsonian IDIQ A/E Master Planning & Multidisciplinary solicitation, can you please clarify the following statement in the solicitation, “Who May Apply: All responsible sources, except those holding current IDIQ contracts with 3 or more years of potential extensions remaining as of the announcement date on this solicitation”. It is any federal IDIQ contract or an IDIQ contract with the
Smithsonian?
Answer: This requirement applies only to Prime A/E firms holding IDIQ contracts with the
Smithsonian.
File details come from the government source that posted it. Updated .