ESBD_File_346419_HHS0014321_Solicitation Addendum.pdf
PDF 2 MB Posted
- Solicitation number
- HHS0014321
- Issued by
- Bexar County, San Antonio City, Texas
About this file
This document is a Solicitation Addendum for a state and local contract opportunity issued by the Texas Health and Human Services Commission (HHSC) for a Hobart Conveyor Type Commercial Dishwasher, Model No. CL44ENBAS+BUILDUP. The project will take place in Bexar County and the City of San Antonio. The Addendum provides responses to questions submitted by potential bidders, including details on the existing unit, installation location, electrical specifications, brand preferences, site visits, and other project requirements. The solicitation is due on January 22, 2024 at 10:30 AM. The contract does not fall under the Davis Bacon Act, and the dishwasher should have a dual point, standard height, 208V/60Hz/3Ph configuration, with left-to-right operation and standard adjustable feet. No water treatment is required. The installation address is 2303 SE Military Dr, San Antonio, TX 78223.
The Solicitation does not provide any details on pricing terms, set asides, incumbents, funding requirements or sources. It also does not mention any renewal options for the contract.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Please wait...
If this message is not eventually replaced by the proper contents of the document, your PDF viewer may not be able to display this type of document.
You can upgrade to the latest version of Adobe Reader for Windows®, Mac, or Linux® by visiting http://www.adobe.com/go/reader_download.
For more assistance with Adobe Reader visit http://www.adobe.com/go/acrreader.
Windows is either a registered trademark or a trademark of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. Mac is a trademark of Apple Inc., registered in the United States and other countries. Linux is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries.
C:\Users\Fnesbitt01\Pictures\Saved Pictures\HHS Branding\HHS Color Logo.png Effective 07/15/2016 Revised 12/30/2021 Procurement and Contracting Services, 1100 W. 49th Street, Austin, TX 78756 Form
PCS 121
SOLICITATION ADDENDUM ACKNOWLEDGEMENT FORM
Solicitation Due Time PCS Contact Information Description of Addendum THIS ADDENDUM NOW BECOMES A PART OF THE ORIGINAL SOLICITATION RETURN ADDENDUM ACKNOWLEDGMENT FORM AS INSTRUCTED, FAILURE TO DO SO MAY RESULT IN DISQUALIFICATION OF RESPONSE.
1.
Acknowledge receipt of this addendum by signing and returning this addendum with your solicitation response in accordance with the submission options outlined in the solicitation.
2.
If respondent has submitted the response prior to addendum, respondent may email the signed addendum to pcsbids@hhsc.state.tx.us prior to the solicitation due date and time.
9.0.0.2.20101008.1.734229 a.m.
| CurrentPage: |
| TextField28: ana.breest@hhs.texas.gov |
| DueDate: 01/22/2024 |
| Minute: 30 |
| : |
| Hour: 10 |
| AddendumNo: |
| AddendumDate: 01/18/2024 |
| TextField30: 512-406-2679 |
| TextField32: HHS0014321 Questions and Answers |
1. Do you have an existing unit that needs replacement? If so, will this be a “like for like” replacement and could you please provide the model of the existing unit?
Answer: Yes, and model is the same CL44ENBAS+BUILDUP.
2. What is the installation address for this project?
Answer: The address is 2303 SE Military Dr, San Antonio, Tx 78223.
3. Does the installation need to include removal and haul away of existing dishwasher?
Answer: Yes, removal of existing dishwasher. Dishwasher to be left outside behind the kitchen.
4. Can you please specify the electrical specifications for the dishwasher? (We need to know the voltage and phase.)
Answer: 208V / 60Hz / 3Ph
5. Are you open to alternative brands or does it have to be Hobart?
Answer: Hobart is preferred
6. Is there an opportunity to visit the site with Hobart Service?
Answer: Yes, Contact is Julian Heranandez, email is Julian.Hernandez@dshs.texas.gov, It would work best if we had two days and time slots designated for site visits.
7. Will this project be operating under the Davis Bacon Act?
Answer: No
8. Dual point or single point?
Answer: Dual Point
9. Standard height or higher?
Answer: Standard height
10. Voltage?
Answer: 208V / 60Hz / 3Ph
11. Direction of operation left to right or right to left operation?
Answer: Left to right
12. Feet:
Answer:???
13. Flanged feet?
Answeer: Standard adjustable feet
14. Wayer treatment?"
Answer: No
15. Could you please confirm the installation address and the required electrical specs for the dishwasher?
Answer: See answers above
| Associate Commissioner, PCS: |
| DateTimeField1: |
| TextField31: |
File details come from the government source that posted it. Updated .