ESBD_File_345234_Amendment IW171121.pdf
PDF 475 KB Posted
- Attached to
- Disinfectant Cleaner
- Solicitation number
- IW171121
- Issued by
- Harris County, Houston City, Texas
About this file
This document is an amendment to a bid for the procurement of disinfectant cleaner issued by the Texas Department of Criminal Justice (TDCJ). The purpose of the amendment is to extend the bid opening date to January 5, 2024 at 3:00 P.M. and to provide responses to questions received from bidders. The bid is for the purchase of 750 cases of disinfectant cleaner, which must be 1 gallon per case and on the EPA list of approved products. Bidders are allowed to quote an equal product to the specified 3M brand, as long as it meets the required specifications.
The contract opportunity is limited to the state of Texas, specifically the jurisdictions of Harris County and the City of Houston. The bid submission is preferred to be made electronically to the provided email address. No further details are provided regarding pricing terms, set asides, incumbents, funding requirements, or sources.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| ESBD_File_345234_IW171121.pdf | ||
| ESBD_File_345234_Disclaimer - Copy.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Our mission is to provide public safety, promote positive change in offender behavior, reintegrate offenders into society, and assist victims of crime.
Two Financial Plaza, Suite 703
Huntsville, Texas 77340
(936) 437-3869
Guadalupe.Gomez@tdcj.texas.gov
T e x a s D e p a r t m e n t o f C r i m i n a l J u s t i c e
Bryan Collier
Executive Director
Contracts and Procurement Department
AMENDMENT No. 1
TO BIDDERS: All Bidders DATE: 12/28/2023
BID NO.: IW171121
OPENING DATE: January 5, 2024
The purpose of this Amendment is to extend the bid opening date and to provide a response to questions.
A. Revise the bid Opening date to reflect January 5, 2024 at 3:00 P.M.
B. Please see the attached Questions and Answers.
CONTRACTS AND PROCUREMENT DEPARTMENT
IN THE SUBMISSION OF BID, BIDDER MUST ACKNOWLEDGE RECEIPT OF THIS
AMENDMENT; OTHERWISE THE BID MAY NOT BE GIVEN CONSIDERATION.
BIDDER MAY ACKNOWLEDGE RECEIPT ON FACE OF BID OR BY RETURNING
ONE COPY OF THIS NOTICE.
SIGNED:
BIDDER
COMPANY NAME:
Questions and Answers:
Question 1: Do you specifically want the 3M brand of Quat Disinfectant?
Answer 1: Has to be on EPA list.
Question 2: Can we quote an equal to the 3M product mentioned in the solicitation?
Answer 2: Yes, if it meets the specifications.
Question 3: Please confirm if this will this be a one time delivery (all 750 cases) to one location?
Answer 3: One time delivery.
Question 4: To confirm if the req. was for 750 gallon bottles, or 750 cases?
Answer 4: 750 cases (4 gallon per 1 case)
Question 5: It is available in half-gallon and quart containers?
Answer 5: No, must be 1 gallon
Question 6: I wanted to ask if it would be suitable to substitute another branch such as Lysol that would meet the criteria?
Answer 6: See answer 2
Question 7: 3M QUAT: Please advise if a quote on quart or half-gallons is acceptable?
Answer 7: See answer 5
Question 8: Please advise if it is an acceptable alternative?
Answer 8: See answer 2
Question 9: Could you please review the attached specification sheet and label, and confirm or deny if this product would be acceptable to submit for this bid?
Answer 9: See answer 2
Question 10: DO YOU HAVE A LAST PRICING HISTORY FOR PRODUCT REQUESTED?
Answer 10: Submit the IW you are referring to.
File details come from the government source that posted it. Updated .