ESBD_374311_1726164731025_304T-25-255A1 CVSA Decals Addendum 1.pdf

PDF 198 KB Posted

Attached to
304T-25-255A1 CVSA Decals
Solicitation number
304T-25-255A1
Issued by
Texas

About this file

This document is an Addendum to Invitation for Bid (IFB) No. 304T-25-255A1 issued by the Statewide Procurement Division (SPD), a division of the Comptroller of Public Accounts for the State of Texas. The IFB is requesting sealed responses for Commercial Vehicle Safety Alliance (CVSA) inspection decals and out of service criteria handbooks and pictorials, with the Texas Department of Public Safety (DPS) being a major customer for these items. The addendum provides responses to various questions related to the specifications, current contractor, and bidding requirements for this solicitation.

The addendum clarifies that all specifications for the solicitation are located in Part A, Section A.7.2, and that the line items are proprietary to CVSA. It also states that previous award information can be requested through an open records request, and that respondents must bid on all line items to be considered for award. The addendum further explains that CVSA does not sell directly to vendors, and that the realistic expectation is for the Texas DPS, as a CVSA member, to be the source for these items.

View the file

Other files

File Type Posted
ESBD_374311_1724426637879_2_304T-25-255A1 Decals Part B.pdf PDF
ESBD_374311_1724426636843_5_304T-25-255A1 CVSA Decals Mandatory Price Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
ESBD_374311_1724426639251_3_304T-25-255A1Attachments A-D.pdf PDF
ESBD_374311_1724426638340_1_304T-25-255A1 Decal Part A.pdf PDF
ESBD_374311_1724426638763_4_304T-25-255A1 Decal HUB Subcontracting Plan Form.pdf PDF
ESBD_374311_1724426637433_5_304T-25-255A1 CVSA Decals Mandatory Price Sheet.xml XML file
ESBD_374311_1726164731025_304T-25-255A1 CVSA Decals Addendum 1.pdf PDF
ESBD_374311_1724426638340_1_304T-25-255A1 Decal Part A.pdf PDF
ESBD_374311_1724426638763_4_304T-25-255A1 Decal HUB Subcontracting Plan Form.pdf PDF
ESBD_374311_1724426639251_3_304T-25-255A1Attachments A-D.pdf PDF
ESBD_374311_1724426636843_5_304T-25-255A1 CVSA Decals Mandatory Price Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
ESBD_374311_1724426637433_5_304T-25-255A1 CVSA Decals Mandatory Price Sheet.xml XML file
ESBD_374311_1724426637879_2_304T-25-255A1 Decals Part B.pdf PDF
ESBD_374311_1724426637433_5_304T-25-255A1 CVSA Decals Mandatory Price Sheet.xml XML file
ESBD_374311_1724426638340_1_304T-25-255A1 Decal Part A.pdf PDF
ESBD_374311_1724426639251_3_304T-25-255A1Attachments A-D.pdf PDF
ESBD_374311_1724426637879_2_304T-25-255A1 Decals Part B.pdf PDF
ESBD_374311_1724426636843_5_304T-25-255A1 CVSA Decals Mandatory Price Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
ESBD_374311_1724426638763_4_304T-25-255A1 Decal HUB Subcontracting Plan Form.pdf PDF
Show all 19

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Statewide Procurement Division

IFB NO. 304T-25-255A1 ADDENDUM NO. 1

CONTRACT SPECIALIST: Bridget Dunn, CTCD, CTCM

The purpose of this Addendum is to provide a response to questions.

Question 1: Do you have specification information or any details to complete a quote?

Answer 1: All specifications for this solicitation are located in Part A, Section A.7.2 Specifications. Note: All line items of this solicitation are proprietary to the Commercial Vehicle Safety Alliance (CVSA).

Question 2: Can you please give more detailed specifications for the handbooks?

Answer 2: Reference Question and Answer 1.

Question 3: Can you please give more detailed specifications for the decals?

Answer 3: Reference Question and Answer 1.

Question 4: Who currently is doing this work?

Answer 4: Please refer to the current contract information page located at:

https://www.txsmartbuy.gov/browsecontracts/2305

Question 5: What is the last bid award info (price).

Answer 5: Reference Question and Answer 4 for a link to the current contract. Additionally, previous award info can be requested via an open records request: https://comptroller.texas.gov/about/policies/open-records/

Question 6: Can we get a physical sample of the decal and handbook?

Answer 6: No, samples will not be provided.

Question 7: I noticed on the Price Sheet for IFB No. 304T-25-255A1 it states that for a “NO BID” to leave blank.

Does this mean that we don’t have to bid on both items?

Answer 7: This is a system error. Respondents should bid every line item to be considered for award. Reference

Part A, Section A.15.1 Awards Approach.

Question 8: Can we just bid on the decal part?

Answer 8: Respondent should bid every line item to be considered for award. Reference Part A, Section A.15.1

Awards Approach.

https://www.txsmartbuy.gov/browsecontracts/2305 https://comptroller.texas.gov/about/policies/open-records/

Question 9: I did not see any addendum in this solicitation and not sure if vendors asked the questions I have and it has already been answered.

It applies this solicitation is for the Texas DPS who is a CVSA member and the items requested are realistically supposed to be sourced from CVSA.

CVSA has acknowledged Texas DPS membership and applicable member pricing, however, they do not sell to vendors and will not make decals for vendors except the member which is Texas DPS.

I'm not sure how realistic it is for a vendor to source these items in this circumstance

Answer 9: Reference Question and Answer 1.

THIS ADDENDUM SHALL BE ATTACHED TO AND FORM A PART OF THE REFERENCED IFB AND

THE CONTRACT.

RESPONDENT MUST ACKNOWLEDGE RECEIPT OF THIS ADDENDUM, BY SIGNING AND

RETURNING WITH RESPONSE. FAILURE TO SUBMIT THE SIGNED ADDENDUM MAY DISQUALIFY

THE RESPONSE.

RESPONDENT COMPANY NAME AUTHORIZED REPRESENTATIVE SIGNATURE

AUTHORIZED REPRESENTATIVE PRINTED NAME

File details come from the government source that posted it. Updated .