A-E_Q A_10-15-15.pdf

PDF 16 KB Posted

Attached to
A-E FULL SERVICE DESIGN IDIQ Federal contract opportunity
Solicitation number
DTFH6816R00001
Issued by
Department of Transportation Federal Highway Administration

View the file

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers (Revised 10/15/15) Architect-Engineer Full Service Design IDIQ

DTFH6816R00001

October 2, 2015 Question 1: Is there a small business, women-owned business, or minority business usage goal on this contract?

Answer 1: If the firm selected is a large business they will have to submit a Small Business Subcontracting Plan according to FAR 52.219-9. Prior to award this plan will be reviewed and approved by the SBA.

Question 2: Is there an incumbent on this contract? If so, who?

Answer 2: http://flh.fhwa.dot.gov/business/ae/contracts/#cfl

October 7, 2015 Question 3: On page five (5) under Submission Requirements you state “Section 2 must include the Part I of the SF 330 (without instructions), with tabbed subsections for Items A through I. Do we need to do individual tabs for smaller sections such as A-C, or can we combine these under one tab?

Answer 3: They can be combined.

Question 4: On page five (5) under Submission Requirements you state” Section 3 will include Part II of SF 330 and should include a tab for each firm.” Would you prefer a tab for each individual firm or just a tab to identify the section?

Answer 4: As stated, “tab for each firm”

Question 5: On page five (5) under Submission Requirements you state “The submitted package is limited to 40 sheets total, 8.5" x 11", printed on front and back (total of 80 printed pages), excluding tabs and front and back covers. Are Section 1 – Cover letter and Section 3 – Part II of the SF 330 form included in the overall page count?

Answer 5: Yes

Question 6: On page five (5) under Submission Requirements for the organizational chart under Item D, will you accept an 11” x 17” document?

Answer 6: As stated, 8.5” x 11”

Question 7: Overall, are 11” x 17” pages accepted?

Answer 7: As stated, 8.5” x 11”

Question 8: On page five (5) under Submission Requirements, Item E – are key personnel resumes counted against the overall page count?

Answer 8: Yes

October 8, 2015 Question 9: Is it mandatory for the IDIQ Project Manager to have a professional engineer (PE) license/registration?

Answer 9: No http://flh.fhwa.dot.gov/business/ae/contracts/#cfl

File details come from the government source that posted it. Updated .