Amendment_No__1_-_RFI___DCSC-17-RFI-0047_-_Integrated_Case_Management_System_docx.pdf
PDF 480 KB Posted
- Attached to
- Integrated Case Management System
- Solicitation number
- DCSC-17-RFI-0047
- Issued by
- District of Columbia Government
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFI_No__DCSC-17-RFI-0047_Integrated_Case_Management_System.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
TO:
District of Columbia Courts Administrative Services Division
Procurement and Contracts Branch
AMENDMENT NO. 1
ALL VENDORS
AMENDMENT
ISSUE DATE: May 15, 2017
SUBJECT:
SUBMISSION
DATE:
Request for Information Number: DCSC-17-RFI-0047 -Integrated Case Management System
June 6, 2017, no later than 2:00 p.m., Eastern Standard Time.
Responses to written question(s) received are included as Attachment A to this amendment. In addition, the following is amended:
1. DELETE on page 3, section 2.0 Terms and Conditions, last sentence item number
3. b)
"Use or disclosure of data contained on this page is subject to the restriction on title page of this proposal" and
REPLACE with "Use or disclosure of data contained on this page is subject to the restriction on title page of this RFI".
2. DELETE on page 8, section 11.0 RFI Submission and Identification in its entirety and REPLACE with
Section 11.0 RFI Submission and Identification
Each vendor shall submit their responses to the RFI by email PDF file format to Maribel Torres, Senior Contract Specialist at maribel.torres@dcsc.gov.
Request for Information No. DCSC-l 7-RFI-0047 Integrated Case Management System
3. DELETE on page 8, section 12.0 Deadline for Request for Information, item number "2. Responses to RFI" in its entirety and REPLACE with
2. Response to RFI:
a) Vendors shall submit their PDF Format response to the RFI by email to Maribel Torres, Senior Contract Specialist at maribel.torres@dcsc.gov .
4. DELETE on page 9, Appendix A the following sentence:
"Proprietary Information if necessary must be provided in a separate document."
ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS REMAIN UNCHANGED
One (1) copy of this amendment is being sent to only those vendors who received a copy the Request for Information. Vendor shall sign below and attach a signed copy of this amendment to their response to be submitted to the Courts in response to the subject RFI. Responses shall be emailed in accordance with the instructions provided in this amendment. This amendment, together with your response to the RFI must be received by the District of Columbia Courts no later than the date and time specified for response submission.
1U~ Contracting Officer
This amendment is acknowledged and is considered a part of the subject RFI.
Signature of Authorized Representative Date
Title of Authorized Representative
Name of Firm
Request for Information No. DCSC-l 7-RFI-0047
ATTACHMENT A
RESPONSES (IN RED)TO QUESTIONS RECEIVED
1. Due to the short time frame for submitting responses, would it be possible to extend the deadline for submission by three to four weeks to permit more time to draft a complete and comprehensive response? If you do choose to extend the response deadline, would you consider adding another question period?
Answer: No. The Court has no plans at this time to extend the response deadline. The electronic (PDF Format) response deadline remains 2pm EST June 6, 2017.
2. Please clarify your expectations for responses based on the items in Appendix A - do the Courts expect detailed responses to every subheading included in Appendix A? Would the Court accept yes/no responses to items 8 through 28 of Appendix A?
Answer: Yes, the Court expects vendor responses to address all of the items in Appendix A. The level of detail is at the discretion of each vendor. "Yes" and "No" responses are acceptable. The level of detail in a given response is at the discretion of each vendor.
3. Please clarify the procedure for submission of proprietary materials - page 3 of the RFI says to include a specific statement on the title page and then mark the corresponding pages included, but Appendix A starting on page 9 says to include proprietary information in a separate document.
Answer: The sentence on page 9, Appendix A "Proprietary Information if necessary must be provided in a separate document" was deleted (See page 1 of Amendment No.
1 ). Submission of confidential information must be submitted in accordance with page 3 of the RFI, section 2.0, Terms and Conditions, Item number 3.
4. Would the Courts be open to different due dates for the electronic and physical copies of proposers ' response to the RFI, since one required method of submission is via email? In the past other jurisdictions with similar submission requirements have allowed five business days for arrival of the physical copies past the due date for the emailed copy.
Answer: Vendors DO NOT have to submit physical copies of the response to this RFI.
Vendors must submit their PDF Format response to the RFI by email to Maribel Torres, Senior Contract Specialist at maribel.torres@dcsc.gov. The response deadline remains 2pm EST June 6, 2017 (See page 1 of Amendment No. 1)
Request for Information No. DCSC-17-RFI-0047
5. Has funding been identified for this initiative if the DCC chooses to move to either RFP or negotiation, and if so, for what calendar year?
Answer: As stated in the RFI, the Court is in the information gathering/market research stage of the process and as such will use the information collected to enhance planning around an integrated court case management system.
6. Whether companies from Outside USA can apply for this? (like,from India or Canada)
Answer: Yes, companies outside of the United States are not prohibited from this Request for Information (RFI). The RFI is open to all vendors capable for satisfying the RFI requirements. This is only a RFI issued solely for information, planning purposes, and market research. If the Courts decide to issue a Request for Proposal, this requirement will be addressed in the solicitation.
7. Whether we need to come over there for meetings?
Answer: This RFI contains no requirements for vendors to be on site for meetings. This is only a RFI issued solely for information, planning purposes, and market research. If the Courts decide to issue a Request for Proposal, this requirement will be addressed in the solicitation.
8. Can we perform the tasks (related to RFP) outside USA? (like, from India or Canada)
Answer: This is a RFI, not a Request for Proposal (RFP). This question is not applicable.
This is only a RFI issued solely for information, planning purposes, and market research.
If the Courts decide to issue a Request for Proposal, this requirement will be addressed in the solicitation.
9. Can we submit the proposals via email?
Answer: Yes. Vendors must submit their PDF Format response to the RFI by email to Maribel Torres, Senior Contract Specialist at maribel.torres@dcsc.gov. The response deadline remains 2pm EST June 6, 2017 (See page 1 of Amendment No. 1)
File details come from the government source that posted it. Updated .