D-15-CP-0012_-_Questions_and_Answers.pdf

PDF 127 KB Posted

Attached to
Red Ribbons, Ink Pens, Pencils, and Stickers
Solicitation number
D-15-CP-0012
Issued by

About this file

Question and Answers for Mod 0001

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Request for Quotation #

D-15-CP-0012

QUESTIONS AND ANSWERS

07/08/2015

1. QUESTION:

Is the delivery date set in stone, since there is a lot of shipping involved? If the answer is yes, can we make two (2) quotes (by Air and by Sea)?

ANSWER: Yes the delivery date is still the week 8/31/2015, which includes up to September 4, 2015. Please quote using your best business judgment and discretion.

The solicitation (X) will () will not be amended to reflect this clarification.

2. QUESTION:

Item 0001 – Is the wording on the satin red ribbon exact as shown in the attachment?

ANSWER: Yes

The solicitation ( ) will (X) will not be amended to reflect this clarification.

3. QUESTION:

Item 0001 – Will all 516,000 ribbons have the same imprinted text?

ANSWER: Yes

4. QUESTION:

Item 0001 – What is the color Pantone Matching Systems (PMS) of the imprinted text?

ANSWER: The imprinted text on the ribbons is silver.

5. QUESTION:

Item 0001 – Are there packaging requirements (# per bundle) on the ribbons?

ANSWER: The ribbons should be packaged in 100, 200, or 250 quantities.

The solicitation (X) will ( ) will not be amended to reflect this clarification.

6. QUESTION:

Item 0002 – What is the ink color?

ANSWER: The ink color should be black.

The solicitation (X) will ( ) will not be amended to reflect this clarification.

7. QUESTION:

Item 0004 – What is the size requirement of the Gold Foil sticker?

ANSWER: The size shall be 2 inches as stated in the RFQ.

8. QUESTION:

Item 0004 – What is the PMS color for the blue that is required?

ANSWER: Please refer to the newly attached image titled, “Sticker Image 2”.

The solicitation (X) will ( ) will not be amended to reflect this clarification.

9. QUESTION:

Item 0004 – Does each decal need the text that appears in the lower right hand corner?

ANSWER: No, the decal consists of only the badge and the words Living Drug Free.

10. QUESTION:

Item 0004 – Will artwork files be provided, and if so, in what format?

ANSWER: No

11. QUESTION:

Provision & Clause Matrix 52.225-1 - Does that mean I must provide American made products?

ANSWER: Please refer to the Buy American Act and FAR Part 25.1, and quote using your best business judgment and discretion.

12. QUESTION:

If upon award this project will have a material down payment or commitment payment?

ANSWER: No

File details come from the government source that posted it. Updated .