AMENDMENT W91QVN19R0034-0001.docx

DOCX document 33 KB Posted

Attached to
Ground Maintenance Service for Yongsan Cluster
Solicitation number
W91QVN19R0034-0001
Issued by

View the file

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W91QVN20R0034

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following items are applicable to this modification:

a.The purpose of this amendment is to response to questions received as follows:

Question 1. Is there a place (office or container) for the awarded company to use? If it is a container, what area and how many containers can we get? Also, is electricity and internet installed? Or is it installable?

Response 1: The Contractor shall provide all items including the containers to perform the services except the space and utilities in accordance with Para 3 of the PWS. Internet will not be provided and not installable.

Question 2. Is there any extra cost for planting when the grass and trees wither?

Response 2: See Para 5.1.3.4. of the PWS for detail information. The owner of the Hilltop House will pay for the plants that need to be replacing.

Question 3. Are fertilizing, tree control, irrigation, and wintering excluded from the task?

Response 3: Fertilizing, tree control, irrigation, and wintering tasks for Hilltop House Building #4401 only. Please see the Paragraph 5.1.3. GROUNDS MAINTENANCE AT HILLTOP HOUSE (CLIN X003)

Question 4. Are there any tasks other than those mentioned in the specification? (Ex. Tasks other than regular tasks or any events)

Response 4: No. There are no other tasks than mentioned in the PWS. See the Paragraph 5 Specific Tasks.

Question 5. Our main task is cutting grass and removing leaves. Do you have any detailed comments on the special requests or key management requirements from the ordering office?

Response 5: See Deliverable Schedule in the Para. 6 of the PWS.

Question 6. If tree control is excluded from the task, what should we do if it is damaged by blight and harmful insects?

Response 6: The tree control is for in-house portion except Hilltop House.

Question 7. Could I get the CAD drawing of the ground area?

Response 7: No CAD drawing is not available. DPW will provide the pdf file of maps after the contract award.

Question 8. Could you please explain in detail what Linear meter is?

Response 8: A standard unit of length, symbol m, equal to one meter in length. Linear Meters are used to trim the hedges which has height and width. Size of tree is approx. 0.5~1.3 m (H), Approx. 0.5~1.0 m (W) in Yongsan.

Question 9. Factor I – Technical, Sub-Factor 2, states that the “ offeror hall provide evidence of at least two (2) years of prior experiences in grass cutting services within the last five (5) years from the issuance date of this solicitation. The experience of a subcontractor cannot be substituted for the prime contractor’s experience.” If there is a subcontractor, must the subcontractor also show two years of prior experience? RFP Page 42,45

Response 9: The solicitation requires Prime Contractor’s qualification. The Prime Contractor shall have license and the prior experience as required in the solicitation. The subcontractor’s license or subcontractor’s prior experience is not acceptable.

Question 10. Factor I – Technical, Sub-Factor 2, Prime Contractor’s Prior Experience. Can relevant projects that the Offeror performed as a subcontractor be submitted for Sub-Factor – Prime Contractor’s Prior Experience? RFP Page 42,45

Response 10: Yes. The prior experiences of the offeror (Prime Contractor) that has been performed as a subcontractor will be acceptable. See the Sub-Factor 2- Prime Contractor’s Prior Experience in ADDENDUM TO FAR 52.212-1, INSTRUCTIONS TO THE OFFROR(S).

Question 11. Factor II-Past Performance. How is Factor II – Past Performance different from Factor I – Technical, Subfactor 2: Prior Experience? RFP Page 42-43, 45

Response 11:

· Past Performance: Past Performance describes how well the firms have done that work.

· Prior Experience: Prior Experience refers to whether the firms have done same work before.

Question 12. Sub-Factor 2-Prime Contractor’s Prior Experience; Factor II- Past Performance. Is there a minimum period of performance for prime contractor’s prior experience and past performance examples? RFP Page 42-43,45

Response 12. See ADDENDUM TO FAR 52.212-1, INSTRUCTIONS TO THE OFFROR(S).

Question 13. Sub-Factor 2-Prime Contractor’s Prior Experience; Factor II- Past Performance. Can Projects be in progress or must they be 100% complete? RFP Page 42-43, 45.

Response 13: See ADDENDUM TO FAR 52.212-1, INSTRUCTIONS TO THE OFFROR(S).

Question 14. Factor I-Technical, Factor II- Past Performance, Factor III-Price. How should the pages in this solicitation response be numbered? RFP Page 42-43

Response 14: Refer to this amendment.

Question 15. 1.6 General Information, 1.6.9. Prime Contractor’s Qualifications. RFP Page 24

1.6.9 Prime Contractor’s Qualifications states that the “Contractor shall maintain all required ROK licenses and qualifications for grounds maintenance service within the PWS of this contract.” In the event of a joint venture or teaming agreement, are both companies required to have a ROK license?

- Would both companies need a ROK license?

Response 15.a.: Refer to the ADDENDUM TO FAR 52.212-1, INSTRUCTIONS TO THE OFFROR(S), Para 2.3., Contractor Team Arrangements.

- Would a JV or teaming agreement be honored if one company does not have an ROK license?

Response 15.b.: Refer to the ADDENDUM TO FAR 52.212-1, INSTRUCTIONS TO THE OFFROR(S), Para 2.3., Contractor Team Arrangements.

Question 16. If a Korean company were to partner or form a JV with the contractor, can we show a Letter of Intent that a qualifying JV or partnership will be formed, or must the JV exist at the time the bid is submitted? In the event a JV or partnership can be formed after submittal, what type of documentation will suffice to show that a company will be incorporated after the bid is awarded? Alternatively, can a prime contractor implement a teaming agreement with a subcontractor that has the requisite ROK licenses to satisfy the contractual requirements of the solicitation?

Response 16: Refer to the ADDENDUM TO FAR 52.212-1, INSTRUCTIONS TO THE OFFROR(S), Para 2.3., Contractor Team Arrangements.

b.All other terms and conditions remain unchanged.

SUMMARY OF CHANGES

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it. Updated .