About this file

The purpose of this amendment is to provide added information as a response to questions received.

View the file

Other files

File Type Posted
75R60219Q00167_070719.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

75R60219Q00167 x x copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

Rockville MD 20857

OAMP

5600 Fishers Lane, Room 14W26B Management and Policy Office of Acquisition

HHS/HRSA/OO/OAMP

Rockville MD 20857

OAMP

5600 Fishers Lane, Rm 14W26B Management and Policy Office of Acquisition

HHS/HRSA/OO/OAMP

07/03/20190001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

07/03/2019

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The purpose of this amendment is to post additional information as a response to the questions received for this solicitation. The below is Points for clarification for RFQ

75R60219Q00167. The response date for submittal of quotes remains unchanged and is August

5, 2019 at 1600 hours Rockville, Maryland time. Please acknowledge this amendment to the solicitation.

Points for clarification for RFQ 75R60219Q00167

1) Task 4 states bimonthly reports but Task 4.1 says the monthly reports are due. Can you please confirm if the reports will be bimonthly or monthly? Answer: Reports will be monthly and not bimonthly.

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

75R60219Q00167/0001

2) The tasks in the content of the RFQ do not align with the tasks in the Table on Page 41

(Task 2 - Federal Records Management Training is missing). Should we follow the tasks written in the content of the RFQ? Answer: Yes, please follow the tasks written in the content of the

RFQ.

3) Is the Standard Form 1449 required in the Price Quote? Answer: Yes.

4) In regards to Solicitation Number 75R60219Q00167, will vendors be able to access data from the previous NPDB surveys to perform analysis? Answer: Offerors will not be able to access the data from the previous NPDB surveys.

However, the contractor who will get the award will be able to access data from the previous

NPDB surveys.

5) Can the Government elaborate on what types of future decision-making they anticipate using the data for when they say, Additionally, the purpose of this survey will be to match the results to

NPDB administrative data to get a more robust picture of the NPDB reporting and querying activities. This compilation will allow for comprehensive descriptive and inferential analyses, generating valuable knowledge for future decision-making (RFP, Section II, Page 24 of 55)? Answer: This question cannot be answered until the survey results are received, but our goal is to compare survey responses regarding reporting, querying, etc. with the NPDB administrative data set.

6) The Offer Due Date on Page 1 of the SF1449 reads as ?08/05/2019 1600 ES; however, on page 2 of the SF1449, it states that the ?Completed

Product Accessibility Template (PAT), technical and price quotes shall be received no later than

2 PM EST on August 5, 2019?. Please can you confirm whether the proposal is due by 2 PM EST

(i.e. 1400 EST) or 1600 EST (i.e. 4 PM EST)?

Answer: The response time is August 5, 2019 at

1600 hours Rockville, Maryland time.

7) I had a quick question about Combined Synopsis/Solicitation 75R60219Q00167 posted on

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

3 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

75R60219Q00167/0001

FBO.

Could you please tell me if this is a new requirement, or if there is a current or previous contractor who has performed similar services?

Answer : Yes this is a new requirement. If available, can you please send along the incumbent contract or task order number?

Response: See previous response.

8) Is Survey the preferred method to assess the characteristics and generate comprehensive knowledge about the National Practitioner Data

Bank (NPDB) users? Answer: Yes, survey is the preferred method to assess the characteristics and generate comprehensive knowledge about the

NPDB users; however, offerors can propose additional methods that will complement NPDB survey. Also, see Attachment D of the solicitation for more information.

9) Pertaining to the FAR clause 52.217-8 Option to Extend Services, if awarded the contract, does this mean that the Government will have the option to extend the contract for up to six months by giving written notice to the Contractor within fourteen (14) days of the end of the contract? If so, is this fourteen day period of time negotiable?

Answer: Yes, this is correct. The time period of the clause is modifiable. This clause will be modified to read ?The Contracting Officer may exercise the option by written notice to the

Contractor within twenty-one (21) days of contract expiration.

Period of Performance: 09/26/2019 to 09/25/2021

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

File details come from the government source that posted it.