QuestionsAnswers_75D301-20-R-68070_7.30.2020.docx

DOCX document 31 KB Posted

Attached to
Evaluation of Demonstration Project for Uptake of Self-test Kits
Solicitation number
75D301-20-R-68070
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number 75D301-20-R-68070 issued by the Centers for Disease Control and Prevention for the procurement of HIV rapid self-test kits and online self-testing services. The solicitation seeks proposals from small businesses to provide test kits and online ordering services to support a demonstration project evaluating uptake of HIV self-testing. Proposals are due by August 10, 2020. The period of performance is from September 28, 2020 through March 27, 2021. The contractor will be responsible for procuring and paying for test kits. No incentives for participation are provided. Customer service and technical support must utilize the contractor's existing systems and hours of operation. The Centers for Disease Control and Prevention will be responsible for any necessary OMB submissions and clearance related to online ordering questions.

View the file

Other files

File Type Posted
Combined Synopsis- Solicitation HIV Self-test Kits_07.22.2020.doc DOC document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions & Answers 75D301-20-R-68070

Evaluation of Demonstration Project for Uptake of Self-test Kits

Question 1: We are the manufacturer of an HIV self-test and we are a bit confused by this announcement. Is it anticipated that a manufacture would submit a bid or are you anticipating that client level agencies will respond to this notice?

Answer 1: This solicitation is set-aside to small businesses to submit a proposal based on the tasks outlined in the SOW and in accordance with all terms and conditions of the Solicitation.

Question 2: Could you please tell me if the Combined Synopsis/Solicitation posted as solicitation number 75D30120R68070 will be a follow-on requirement to any work performed currently or in the past, or will this be a new requirement? If possible, can you please provide the most recent contract or task order number?

Answer 2: This is a new requirement.

Question 3: Is there an incumbent for this contract and if so, can you please provide the name and contract number?

Answer 3: There is no incumbent for this contract. This is a new requirement.

Question 4: Would the Government consider extending the proposal due date to Aug 12?

Answer 4: The Government will extend the proposal due date to 10:00 AM Eastern on August 10, 2020.

Question 5: Please confirm that the SSP and POA&M are excluded from the page count.

Answer 5: The SSP and POA&M are excluded from the page count.

Question 6: Are there specific positions the Government has identified as Key Personnel or is this up to the Contractor to propose?

Answer 6: This is up to the Offeror to propose.

Question 7: Would the Government consider expanding the criteria for Similar Experience to the past 5 years?

Answer 7: Yes, Similar Experience in the past 5 years will be considered.

Question 8: Can Similar Experience be from the entire team, including consultants and/or subcontractors?

Answer 8: Similar experience must include previous work by the offeror but can include consultants and subcontractors the offeror is proposing to work with for this new requirement.

Question 9: Is the Contractor expected to procure and pay for the test kits?

Answer 9: Yes, the Offeror is expected to procure and pay for test kits.

Question 10: Is the Government planning to offer incentives for participation such as gift cards? If so, is the Contractor expected to include this cost in our proposal?

Answer 10: No, there are no incentives for participation.

Question 11: Given the recruitment needed for processing a high of 60,000 orders in a single day, does CDC anticipate a large proportion of the kits will be distributed around a single day/event?

Answer 11: CDC anticipates a large proportion of test kits will be ordered around specific CDC marketing day(s).

Question 12: The grant period for the project is Sept 28, 2020-Mar 27, 2021. If 60% of the test kits are distributed on a single day, that would leave only 40% for the remainder of the period. If successfully launched, is there a plan to announce a supplemental test kits for 2021?

Answer 12: There are no plans for supplemental test kits.

Question 13: Can the Government provide more detail around the customer service and technical support requirement such as hours of operation, method of contact (phone, email, etc), etc?

Answer 13: The Offeror should use its existing customer service and technical support systems (e.g. chat, email, phone) within its existing hours for these systems.

Question 14: Task 3.2 requires the contractor to submit screenshots of questions for OMB submission. Please confirm that CDC will be responsible for preparing, submitting and following up on the status of OMB clearance.

Answer 14: If OMB submission is necessary CDC will be responsible for preparing, submitting and following up on the status of OMB clearance.

Question 15: The deliverables require an email notification of the first online order no later than Jan 4, 2021 but it appears that the OMB clearance package could be submitted as late as early Nov 202. How would any delay in OMB clearance impact the schedule and deliverable requirement for the first online order?

Answer 15: At this time, CDC does not anticipate any delay. If an unanticipated delay does occur, CDC will work with the vendor on the schedule and deliverable requirements.

Question 16: I noticed you have a bid out for rapid HIV test kits. I was wondering if you have any need for CLIA waived rapid Syphilis test kits? We have the first and only FDA waived test in the United States since December 2014. Due to the high co-infection rates, Syphilis Health Check is a great test to run side by side with the rapid HIV test.

We currently sell these test kits nationwide to virtually every type of medical outlet. I would love to discuss this further with you if there is interest on your end.

Answer 16: The offeror shall submit a proposal based on the requirements listed in the Solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .