Amendment 1.pdf

PDF 107 KB Posted

Attached to
Waste Disposal Services Federal contract opportunity
Solicitation number
70LCHE21QPFB00005
Issued by
Department of Homeland Security Federal Law Enforcement Training Center

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Waste Disposal Services, newest first.
File Type Posted
70LCHE21QPFB00005_RFQSolidWaste.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

70LCHE21QPFB00005 Amendment 00001

1. Question: Name of incumbent contractor.

Answer: Amber’s Disposal, LLC

2. Question: Current contract number.

Answer: HSFLCH-16-P-00010

3. Question: Incumbent total base + option years price.

Answer: $92,316

4. Question: Is the incumbent contract small business set-aside?

Answer: Yes

5. Question: Name of subcontractor providing service.

Answer: N/A

6. Question: Is a site visit or a pre-proposal conference available for this opportunity?

Answer: Due to COVID restrictions, there are no site visits or a pre-proposal conference at this time.

7. Question: Can the government clarify if dumpsters are located in open areas or are they easily accessible?

Answer: Dumpsters are all in an open area with very easy access.

8. Question: Can the government provide information on contractor personnel clearance restrictions on this contract?

Answer: See 70LCHE21QPFB00005 Section H.29 Physical and Personnel Security Requirements

9. Question: In reference to the 20-30 yard dumpsters that are used once a month, are these dumpsters required to stay onsite or will request be made monthly when needed?

Answer: Roll offs typically stay on site and will be picked up when we call to notify that they are full.

10. Question: Line Item X002: How often will the recycle containers be serviced?

Answer: Once a week.

70LCHE21QPFB00005 Amendment 00001

11. Question: Line item X004: Can you provide any historical information on disposal for the roll off container?

Answer: Historically we will use 4-10 roll offs per year depending on site needs.

File details come from the government source that posted it. Updated .