IV&A_Questions_and_Answers_Solicitation_No._70FB7019R00000001-1.pdf
PDF 199 KB Posted
- Solicitation number
- 70FB7019R00000001-1
About this file
This document contains questions and answers regarding a solicitation for Identity Verification and Authentication Services. The Federal Emergency Management Agency (FEMA) intends to award an indefinite-delivery, indefinite-quantity contract for up to 5 years to provide individual identity verification and authentication support services. The forthcoming solicitation is anticipated to be released on or around March 29, 2019 with a response date of April 15, 2019. Offerors must propose fully burdened rates for their proposed cost per transaction and include all costs for integration, key personnel, reports, technical assistance, and subcontracting plans, if applicable, within their pricing. FEMA will evaluate proposed personnel qualifications and management approaches but does not require personnel to be full-time or have specific experience requirements.
IV&A Questions and Answers
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS & ANSWERS
IDENTITY VERIFICATION AND AUTHENTICATION SERVICES
SOLICITATION NO. 70FB7019R00000001-1
1. What is the anticipated base year start date for this award?
Base Year July 01, 2019 through June 30, 2020
Option Year I July 01, 2020 through June 30, 2021
Option Year II July 01, 2021 through June 30, 2022
Option Year III July 01, 2022 through June 30, 2023
Option Year IV July 01, 2023 through June 30, 2024
2. Given that Attachment B Price Schedule does not have any CLIN for technical assistance, how should we provide pricing for technical assistance support?
Answer: Offerors shall propose fully burdened rates for their proposed Cost Per Transaction identified within the Attachment B – Price Schedule.
3. Can the government please clarify if the integration effort is the responsibility of the IV&A vendor or an application support vendor? If it is the responsibility of the IV&A vendor how should these costs be defined?
Answer: Any integration efforts needed for the Offeror’s solution to meet FEMA’s IT protocols and to become compliant with the specifications and security requirements described in the Solicitation Documents and PWS is the responsibility of the Offeror and shall be included in the fully burdened rates for their proposed Cost Per Transaction identified within the Attachment B – Price Schedule.
4. Will FEMA manage the PIA, SORN, C&A, ATO process supported by the Vendor?
What role should the Vendor expect to play?
Answer: FEMA will coordinate Privacy processes (PIA, PTA, SORN, etc.) but the Offeror is responsible for “supporting the completion of” these processes as outlined in the HSAR Class Deviations including HSAR Class Deviation 15-01 Safeguarding of Sensitive Information. Offeror is responsible for supporting the completion of all ATO requirements included in the Solicitation documents and DHS/FEMA requirements.
5. What fields are required to fulfill the Aggregate Insurance Data requirement?
Answer:
There are no required fields, but Offeror’s implementation plan should include all fields they are capable of providing including:
Data requested per declared County Current Year Estimated Household Count Residential Ins,All Policies (# of Policies):
Current Year Estimated Total Aggregate Number of Policies Residential Ins,Type:Condo/Co-Op: Current Year Residential Ins,Type:Homeowners: Current Year Residential Ins,Type:Renter's:Current Year Residential Ins,Addtl Ins:Addtl Coverage:
Residential Ins,Addtl Ins:Umbrella Policy:
Flood Insurance Data - (Estimates) Policies in-force Insurance in-force (whole $) Written Premium in-force
6. There are no CLINs for reports. How will the Vendor charge for this?
7. There is no CLIN for Technical Assistance. How will Technical Assistance be charged to
FEMA?
8. Does this mean that the Contractor shall be required to conform to API/Web services encoding that is specific to the FEMA ISAAC interface/schema?
Answer: Yes.
9. Is the Key Personnel Project Manager defined in the RFP defined by a certain LOE? For example is it a full FTE at a certain amount of hours?
Answer: No, the PM does not need to be full-time. The Government will evaluate Offeror’s management approach & qualifications by assessing the Offeror’s knowledge and qualifications and the degree in which the proposed Personnel Management Plan (PMP) identifies qualified key personnel and supervision for each functional discipline areas.
10. Are there defined experience or qualification requirements for the Key Personnel
Program Manager?
Answer: No, the Government will evaluate Offeror’s management approach & qualifications by assessing the Offeror’s knowledge and qualifications and the degree in which the proposed Personnel Management Plan (PMP)identifies qualified key personnel and supervision for each functional discipline areas.
11. There is no CLIN provided for the required Program Manager. Does the government intend to provide specific funding for the Program Manager, or are the cost of key personnel expected to be included in the FFP proposed costs across the offer to the government? (Related to Question 2).
Answer: The cost of key personnel is to be included in the FFP proposed Cost Per Transaction. Offerors shall propose fully burdened rates for their proposed Cost Per
12. Is FEMA requiring a subcontracting plan only if a company is planning to use a subcontractor or are all companies required to use a subcontractor for this contract?
Answer: Any company that is not a small business shall propose a subcontracting plan.
13. Will FEMA take into account a company’s demonstrated good faith effort to partner with a subcontractor(s) if the subcontracting goal cannot be met?
Answer: No. Other than small business offerors shall propose a subcontracting plan.
14. Will FEMA accept per user pricing for the 50 licenses of the Investigative tool in lieu of cost per transaction?
Answer: No. Offerors shall propose fully burdened rates for their proposed Cost Per
15. Is FEMA’s requirement for batch services understood to be included as part of the licenses for the Investigative Tool?
Answer: Yes, as described in the PWS in Section 2.4 Investigation Tool.
16. Is there an anticipated annual volume of Batch searches?
Answer: No, volume may vary based on annual disaster activity.
File details come from the government source that posted it. Updated .