Amendment No 4 - Request for Information - .docx
DOCX document 35 KB Posted
- Attached to
- Amendment No. 4: Incorporate Answers for the Request for Information (RFI) Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 47PM0923R0007
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Solicitation Amendment 47PM0923R0007_0004.pdf | ||
| EQUIPMENT INVENTORY-JAN 2023.pdf | ||
| Amendment No 3 Solicitation 47PM0923R0007 State Department Cafeteria Services 2022 01 12.pdf | ||
| State Dept - Columbia Plaza Pictures 2023 01 11.pdf | ||
| Pre Bid Conference Attendee Sheet.docx | DOCX document | |
| Amendment No 2 Solicitation 47PM0923R0007 State Department Cafeteria Service 2022 12 13.pdf | ||
| Amendment No 1 Solicitation 47PM0923R0007 States Department Cafeteria Service 2022 12 06.pdf | ||
| RFP Cafeteria Services DOS with Attachments 2022 12 5 (6).pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Request for Proposal Cafeteria Services at the State Department Solicitation No. 47PM0923R0007 – Cafeteria Services/EQWPMAB-21-0015
Amendment No. 4 – Request for Information (RFI)
Request For Information (RFI): Questions & Answers Clarifications
Question 1: Please provide monthly sales for Circle café. If it’s included in the State Main Cafeteria sales, please breakout the sales.
Answer: Café was closed March 2020 and re-opened April 2022 / FY22 Sales 382K
Question 2: Has Columbia Plaza been closed from 2021 to present?
Answer: Closed March 2020 to present
Question 3: : If Columbia Plaza has been open, please provide monthly sales since 2017.
Answer: Monthly sales not available
Annual Sales 2019 $195,633 2018 $199,180 2017 $197,370
Question 4: Are the Subway’s in Columbia Plaza building managed by a third party other than the incumbent?
Answer: Yes, State Main and NO, CP Subway is operated by incumbent. Annual avg sales - 381K
Question 5: Is the Dunkin Donuts in the main building managed by a third party other than the incumbent?
Answer: No, Dunkin Donuts is operated by Incumbent. Annual avg Sales 293K
Question 6: Is the Ethiopian concept managed by a third party other than the incumbent?
Answer: Yes; Are the sales reflected in the State Main Cafeteria Sales in the RFP? Yes
Question 7: Are the Sushi and the Poke operations in the Main building managed by a third party other than the incumbent?
Answer: Yes - Sales are reflected in the State Main Cafeteria data
Question 8: Please provide a breakdown of breakfast and lunch sales for each location listed in the Request for Proposal
(RFP).
Answer: Sales are as provided
Question 9: When will the new vendor take over possession and begin the transition process?
Answer: May 1, 2023
Question 10: Will the awarded party have 30 days or 60 days to transition?
Answer: 30 days
Question 11: What are the current staffing levels, i.e., number of salaried managers/chefs and hourly associates?
Answer: N/A
Question 12: Please provide information on the customer demographics and include whether they are local to D.C. or visiting from around the globe?
Answer: N/A
Question 13: Provide an equipment list with a status if it's in good working order.
Answer: State Department Equipment Inventory is attached. The Government will ensure that all provided equipment will be in working order
Question 14: Provide the current PM log or the latest the PM report on the equipment.
Answer: N/A
Question 15: Would the current POS system convey to the new provider upon transition?
Answer: POS is incumbent property
Question 16: Understanding that sanitation and cleanliness is part of the contract, can we assume the kitchen areas, storage and Servery will be cleaned and sterilized prior to transition?
Answer: Yes
Question 17: What are the internal (incumbent) and external monthly catering sales every year since 2017?
Answer: Sales Data as provided
Question 18: Are the internal catering sales included in the sales listed in the RFP? If so, please list them separately.
Answer: Sales Data as provided
Question 19: Is there any updated return to work policy since the RFP came out?)?
Answer: No
Question 20: When was the last price increase given?
Answer: N/A (Prices should proposed in the Proposal)
Question 21: What is the protocol for receiving deliveries on the loading dock, what is the process and timeline?
Answer: The deliveries are handled by the Contractor, however, the personnel accepting deliveries must be badged “ meaning they possess a Department of State badge”, which would be requested through our Office of General Services Management. Generally, the current time for deliveries have been between 5:30 a.m. and 6:30 a.m. and normally a.m. deliveries. If the Contractor has specified date of deliveries, collaboration with Security and the Dock Master is required
Question 22: What are the Sales for Subway at Columbia Plaza?
Answer: FY 2020 to present facility has been closed
Annual sales 2019 195,633 2018 199,180 2017 197,370
Question 23: How much is the Catering Sales?
Answer: Sales Data as provided
Question 24: Can we have a copy of the current contract?
Answer: No
Question 25: How many is the current staff members?
Answer: N/A
Question 26: Do you anticipate the building population increasing ever?
Answer: YES, If so, do you have an idea on a cap? No
Question 27: What is the demographic mix of staff and visitors?
Answer: Noted in the Request for Proposal (RFP)
Question 28: Is there any opportunity for office coffee services?
Answer: Not at present
Question 29: What is GSA’s 5-year capex plan?
Answer: N/A
Question 30: Are local restaurants more important than National Brands?
Answer: Subject to Company judgment
Question 31: With energy conservation being so important to GSA – are you open to an incentive program?
Answer: Contracting Officer judgment
Question 32: It states that we are responsible for small wares.
Answer: Yes, Does GSA currently own any of the small wares on site? Answer: No
Question 33: Can we have a copy of the last 2 patron surveys?
Answer: N/A
Question 34: Who owns the Dunkin Donuts equipment? GSA or incumbent?
Answer: Equipment furnished by incumbent
Question 35: Who owns the Subway equipment? GSA or incumbent?
Answer: Equipment furnished by incumbent
| Question 36: | Is GSA willing to forgo rent on Dunkin and Subway sales knowing there are royalty and advertising fees to |
| pay? |
Answer: No
File details come from the government source that posted it. Updated .