4.03d N0018921Q0072-A0002.pdf
PDF 155 KB Posted
- Attached to
- AV-VTC Service Support Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N0018921Q0072-Amendment02
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 4.03c N0018921Q0072-A0002 Conformed.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
N6285521RCFD004
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to:
1. Respond to industry questions.
2. Extend the closing date and time of the solicitation.
3. See summary of changes.
4. All other terms and conditions remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 26-Jan-2021
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N0018921Q0072
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
12-Jan-2021
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
26-Jan-2021
CODE
NAVSUP FLC NORFOLK CONTRACTING
NORFOLK OFFICE
ATTN: B JONES
NORFOLK VA 23511-3392
N00189 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N0018921Q0072
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
INDUSTRY QUESTIONS AND ANSWERS
1. Request for Quote (RFQ) p. 43, Scope of Work: This requirement is to provide technical support services to help address technical issues experienced with the AVVTC system/equipment identified in Table A.
Question: Do you have a list of existing issues with the system now or is everything working as designed? If yes, could the Government please provide to assist offers with pricing this requirement?
Answer: We currently have two (2) displays out and have had three (3) previous display issues.
2. RFQ p. 43, Scope of Work: Maintenance and support shall consist of remote (telephone or VTC) support, and on-site labor support as appropriate in order to address customer reported issues.
Question: Is the on-site labor support requested unlimited or would you want to set a number of on-site labor support daily visits allowed?
Answer: Unlimited
3. RFQ p.44, Support Services, Consideration 1) Contractor's maintenance support shall include a Manufacturer Service Support Contract that enables manufacturer replacement, repairs and firmware upgrades to the related system.
Question: Do you have dates on when the hardware listed in Table A was purchased? If yes, could the Government please provide to assist offers with pricing this requirement?
Answer: December 2017.
4. RFQ p.44, Support Services, Consideration 3) For any parts that are discovered to be manufacturer discontinued or out-of-service contractor shall replace those parts with a compatible current replacement.
Question: If required, will the hardware be submitted to the Government as an additional expense to the customer beyond the scope/fee of this contract?
Answer: Yes, if a replacement is not in scope for the contract.
5. RFQ p.44, Support Services, Consideration 4) Contractor's maintenance shall consist of all labor support and parts / materials.
Question: Will the parts referenced be miscellaneous parts or replacement hardware from the list in Table A?
Answer: It is replacement hardware.
6. RFQ p.44, Support Services, Consideration 5) Support shall include remote or over the phone troubleshooting with the customer's end user. If an onsite trip is required, Contractor shall schedule the appropriate skilled technician or engineer to respond onsite, working with the customer for best schedule possible. Contractor shall support remote and onsite troubleshooting and services.
Question: What is the requested response time of onsite support?
Answer: 24-hour response time.
7. RFQ p.44, Support Services, Consideration 8) Contractor shall perform programming modifications and/or updates as needed.
Question: Are the programming modifications only in reference to replacement of hardware?
Answer: Software updates are included to fix known issues.
8. Question: Would this include request for custom presets to be added or reconfiguring Touch Panel pages?
Answer: No
9. RFQ Attachment A: Equipment List
Question: How many conference rooms does Table A consist of?
Answer: Watchfloor and one (1) conference room.
10. RFQ, p. 11, Instructions for Submission of Quotes, Quote Contents: To be considered awardable, the quoter shall quote on each line item.
Question: Could the Government confirm that offerors are to provide a firm fixed price for each item as listed in the Schedule of Supplies/Services (i.e., items 0001 – 5001)?
Answer: Yes
11. RFQ, p. 11, Instructions for Submission of Quotes, Quote Contents: All price and price supporting information shall be contained in the price submission.
Question: Is the Government requiring supporting price data to supplement our line item pricing? Is yes, can the Government clarify what supporting data is requested?
Answer: In accordance with 52.212-1 ADDENDUM in the solicitation, “Quoters are responsible for submitting sufficient information to enable the Government to fully evaluate their price submission.”
12. Question: Will the Government consider extending the due date for submissions pending answers to industry questions as answers effect pricing for the requirement?
Answer: Yes. Extended to 2/2/2021 at 1400 EST.
13. Questions: The equipment list that was provided to us contains some components that are currently end of life and have been replaced with newer models. Would the end user like us to immediately refresh these components with the refreshed model?
Answer: No, an immediate refresh of equipment is not being requested.
14. Question: We have received feedback from the manufacturers that they will not extend a Manufacturer’s maintenance agreement for components that have expired maintenance. They are requiring that equipment must be purchased new to be afforded a 5 year Mfr agreement. With this being said, I am unsure if the end user is wanting all equipment to be refreshed so that they have the 5 year Mfr maintenance, or if they would just like labor/support for their components and then would pay (outside of the contract award) for replacement hardware components, should they fail?
Answer: End user is requesting support for existing equipment and does not require an immediate refresh.
15. Question: For any parts that are discovered to be manufacturer discontinued or out-of-service, shall the contractor shall replace those parts with a compatible current replacement?
Answer: See answer #14
16. Question: Is the end user asking that they would like us to preliminarily review all part numbers to verify that they are current (currently available for sale). If they are not current, shall we include the cost to replace the part? For example, the displays are older models, and are no longer for available or for sale… do they want to replace them all with current displays?
Answer: A verification of part number would be beneficial but replacement parts are not being requested under this solicitation.
17. Question: Just wondering if we need to do an equipment refresh or only worry about refreshing an item if/when it breaks.
Answer: Equipment refresh will eventually become necessary as the installed monitors reach end of life expectancy for LCD screens; however, when a refresh is conducted it will have to be for entirety of existing displays and not partial replacements.
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time has changed from 27-Jan-2021 02:00 PM to 02-Feb-2021 02:00 PM.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .