Amendment 0001 ATTACHMENT -American Lake RFQ Questions and Answers.pdf
PDF 129 KB Posted
- Solicitation number
- 36C77624Q0201
About this file
This document is a set of Questions and Answers related to Solicitation RFQ 36C77624Q0201 for the American Lake VA Medical Clinic Initial Outfitting, Activation, and Transitioning (IOT&A) Contract. The key details are:
The Government anticipates a follow-on IOT&A contract after this pre-planning effort. The pre-planning contractor will be eligible to bid on the follow-on activation contract, as there is no conflict of interest. The pre-planning contractor will have access to the SEPS system and project information as part of the Integrated Project Team, but will not be required to upload to SharePoint. Drawings, utility information, and room layouts will be provided after contract award. This is an Army Corps of Engineers project, with VA CFM resident engineers assigned. The AE design information and other project details cannot be provided at this time.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
American Lake VA Medical Clinic
Initial Outfitting Activation and Transitioning Contract
Questions/Answers to Solicitation RFQ 36C77624Q0201
1. Will you confirm that there will be a follow-on Activation IOT&A contract?
ANSWER: The Government currently anticipates a follow-on IOT&A contract
2. Will you confirm that the Pre-Planning IOT&A contractor will be eligible for the follow-on Activation IOT&A contract?
ANSWER: All work products created on this requirement will be made available on any future IOT&A follow-on requirements. Therefore, there is no conflict of interest.
3. Are there off-campus (CBOC or leased facility) capabilities to be included in new building 201?
ANSWER: No
4. Is there dedicated space available on campus for the Pre-Planning IOT&A contractor?
ANSWER: There is no dedicated workspace; there will be shared touch-down workspaces
5. 14.1.2, pg. 8- Is there a standing VA Leadership Group responsible for the IOT&A project at this time?
(VA Leadership Group would become the Executive IPT, as oversite and authority behind nomination letters)
6. In the Price Cost Schedule there was not a section for ODCs, is this intentional or an omission?
ANSWER: This is intentional.
7. PWS – Page 9, Section 14.2 – Activation Pre-Planning Support: How will the Pre-Planning contractor be provided access and information to and from the SEPS for this effort and to complete required deliverables?
ANSWER: The assigned/designated Facility PM or FAPM completes the SEPS and updates it accordingly.
The FPM enters into SCIP and does the initial SEPS (unless there is a contractor working on the programs already). Upon approval(s) CFM and/or that contractor will make updates in SEPS. Some facilities may opt to grant A/E’s access to the SEPS plan as well.
8. PWS – Page 9, Section 14.2 – Activation Pre-Planning Support: How will the Pre-Planning contractor be provided access and information to and from the SEPS for this effort and to complete required deliverables?
ANSWER: As member of the IPT once it is formed
9. Will the contractor be required to upload to SharePoint?
ANSWER: No.
10. Is additional project information available such as PFD or other SEPS based information, other than the departments?
11. Please clarify the abbreviation UACE.
ANSWER: USACE: United States Army Corp of Engineers
12. If a contractor bids and wins the Activation Pre-Planning, will that contractor be precluded from bidding on the anticipated Activation (IOT&A) contract for this project?
ANSWER: SEE QUESTION #2
13. Will the awarded IOT&A Contractor be conflicted out from pursuing the project’s subsequent phases of outfitting, transition, and activation?
ANSWER: SEE QUESTION #2
14. Are there any conceptual plans/drawings of the new building space and/or typical room layouts that can be shared?
15. Has an AE been hired?
ANSWER: Yes
16. Since we are not allowed to make any changes to the room contents without prior coordination with the COR does this mean we will be given an initial room contents list? Where is this list?
ANSWER: Yes, still in development
17. Will we be provided with utility drawings in REVIT? If not how will we be provided this information since it will be required to complete our scope of work?
ANSWER: No.
18. The PWS says design support includes updating spaces on the template to be consistent with the A/E developed spaces in be included in the project RFP. Can you ensure that the AE provides us a REVIT Model or are we to provide to the AE a REVIT model with the final room typical designs?
ANSWER: No. Not needed for this effort.
19. I do not see any drawings or templates or layouts as a listed deliverable. So if we are to update the spaces provided to us how is this not a deliverable?
ANSWER: This not a deliverable.
20. If not, how will we be provided with drawings?
ANSWER: Any schematic drawings available may be provided after contract award.
21. Is this an Army Core of Engineers project?
ANSWER: Yes
22. Is the CFM PM actively engaged in the project or hands off because Army Core has been hired?
ANSWER: CFM resident engineers are assigned.
23. Please provide the AE DB list.
ANSWER: Cannot provide at this time.
File details come from the government source that posted it. Updated .