Attachment 1 - Answers to Technical Questions .pdf

PDF 144 KB Posted

Attached to
R799--Lease Budget Model FY2023 COR: Chris Finley
Solicitation number
36C77622Q0176
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
36C77622Q0176 0001.docx DOCX document
Attachment 1 - Performance Work Statement.docx DOCX document
Attachment 3 - Quality Surveillance Plan.doc DOC document
Attachment 2 - Pricing Schedule.docx DOCX document
36C77622Q0176.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

ANSWERS TO TECHNICAL QUESTIONS

Lease Budget Model FY2023 Solicitation – 36C77622Q0176

1. Based on the last sentence of the Scope of Work section in the PWS (A-2, page 1) which reads, “the two subsequent fiscal years will be FY 24 and FY 25 with the same requirements”, should the schedule of deliverables within the PWS and Pricing Schedule attachment be amended to show quantities of 3 to account for support of FY23, FY24, and

FY25?

Answer: The qualities reflect minimum amounts for the entire 3-year period but not absolute amounts. Actual quantities will vary depending on the need.

2. Are past performance requirements acceptable as long as they are in financial management?

Answer: Yes. Evaluation of past performance will be evaluated against the specific requirements of this procurement.

3. Will the Government allow contractor computer equipment to be used in Government Facilities?

Answer: Yes, subject to IT security standards and requirements. Note that the primary place of performance will be at the contractor’s facilities.

4. Is the Government going to provide facility access for contractor personnel during the periods of performance?

Answer: Yes, but only if necessary to perform specific tasks. Note that the primary place of performance will be at the contractor’s facilities.

5. Is the Government going to provide access to the appropriate databases?

Answer: Yes.

6. Will the government accept virtual meetings in lieu of on-site meetings?

Answer: Yes.

7. Is the budget only for leased facilities?

Answer: Yes, and referring specifically to those leased locations where VA is a tenant.

8. How many facilities are leased?

ANSWERS TO TECHNICAL QUESTIONS

Lease Budget Model FY2023 Solicitation – 36C77622Q0176

Answer: Approximately 2,008.

9. How long does background investigations take to complete? Are there any costs for the contractor background investigations and what are they?

Answer: Background investigations usually take about 30 days. The current pricing of each background investigation is approximately $60 and is reimbursable by the contractor.

10. Does the Government consider contractor sites synonymous with virtual sites?

Answer: The contractor facilities can include virtual employees.

11. How many task orders are planned for the initial period of performance?

Answer: All Tasks and Deliverables are identified in the Performance Work Statement for a Period of Performance of 1,095 calendar days. No Task Orders can be generated from the awarded Purchase Order.

File details come from the government source that posted it. Updated .