36C26322Q0504 0001.pdf

PDF 2 MB Posted

Attached to
Resurface Community Living Center shower Floor
Solicitation number
36C26322Q0504
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODECODE

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended, is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243

(Type or print) (Type or print)

(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code)

(If other than Item 6)

(Specify type of modification and authority)

(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

1 3

0001 636-22-2-5060-0218 N/A

36C263

Department of Veterans Affairs Network 23 Contracting Office (NCO 23) 111 South 18th Plaza, Suite C38 Omaha NE 68102-2077

36C263

Department of Veterans Affairs Network 23 Contracting Office (NCO 23) 111 South 18th Plaza, Suite C38 Omaha NE 68102-2077

To all Offerors/Bidders 36C26322Q0504

05-19-2022 X

X X Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1__________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified. 6/17/2022 at 15:00 CT

The purpose of this amendment is to answer questions received in response to this solicitation and to extend the due date for all quotes from 6/10/2022 to 6/17/2022. See below for questions and answers:

Question 1: Is the client wanting the floor demolished and replaced with an epoxy floor, or is the client wanting to have the same style tile reinstalled with and epoxy seal coating over it?

Answer 1: We want the tile removed and an epoxy floor over the concrete sub floor.

Question 2: There appears to be built in wood cabinets in the room. Provide the detail for the cove base at the base of these cabinets (i.e., if the cabinets are wood to ground, do we out 6” epoxy cove base over the wood?)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

Daniel R. Kinney Contracting Officer

PAGE NO.

CONTRACT NO. ORDER NO. MODIFICATION NO.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (CONTINUED)

STANDARD FORM 30 (CONTINUATION)

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

CONTINUATION PAGE 2

Answer 2: The cabinets are wood to ground, and the epoxy will only go up to the wood and not up the 6 inches as it will with areas where no wood to ground cabinets have been placed.

Question 3: Confirm the VAMC will remove all moveable items from the room prior to start.

Answer 3: Yes, all rooms will be emptied by VAMC before work starts.

Question 4: Confirm that the existing floor drains are adjustable (there may be a thickness difference between the existing tile and the new flooring system that will require adjustment).

Answer 4: This is an unknown condition so VAMC cannot confirm that the existing floor drains are in fact adjustable.

Question 5: Is there an operable window in each bathroom that a negative air machine can discharge into? If not, where is the closest discharge point?

Answer 5: Yes, there is a window in each bathroom where a negative air machine can be used.

Question 6: Confirm this can be completed during normal hours of operation (the demo requires loud equipment).

Answer 6: Yes, the demo can be completed during normal business hours.

Question 7: Confirm this project is NOT subject to Davis Bacon requirements.

Answer 7: Per FAR 22.403-1 Construction Wage Rate Requirements Statute this project IS subject to the Davis-Bacon Act.

Question 8: What is the item shown on the prints below? PLEASE SEE A PHOTOS BELOW.

Answer 8: The item in question is a tub that is no longer in the room and should be deleted from the prints.

Question 9: What is the wood item pointed to below? Is it moveable? PLEASE SEE PHOTOS BELOW.

Answer 9: This picture is of an old hair wash sink that is no longer used but will remain in the room.

RFI Questions Question 8: What is the item shown on the prints below?

Answer 8: The item in question on the prints is a tub that is no longer in the room and should be deleted from the prints.

Question 9: What is the wood item pointed to below? Is it moveable?

Answer 9: This picture is an old hair wash sink the is no longer used but will remain in the room.

File details come from the government source that posted it. Updated .