RFP Q and A.pdf
PDF 74 KB Posted
- Attached to
- Q523--Plastic Surgeon Services Sioux Falls, SD
- Solicitation number
- 36C26321R0011
View the file
Other files
Show all 31
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers for 36C26321R0011
1. i noticed there is a cap at 1,490,000 is that total over 5 years or each year is capped at 1,490,000
The following is listed on the Schedule of Services:
In accordance with FAR 16.504(a)(1), the guaranteed minimum and maximum dollar amounts are listed in the table below. These amounts cover the base and all option periods of the contract. The maximum dollar amount listed shall not be exceeded. IDIQ established MIN and MAX dollar amounts for Base and all Option Periods:
Minimum: $25,000.00
Maximum: $1,495,000.00
2. Reference Pricing Instructions - Para 3.
Change reference from "Board Certified Therapeutic Medical Physicists" to "Board Certified Plastic Surgeons."
Updated by an amendment
3. Reference Pricing CLINs 0001, 1001, 2001, 3001, 4001.
Please confirm that 400 hrs consists of one 8 hour day per week for 50 weeks...correct?
One 8 hour day per week is expected.
4. Reference Pricing CLINs 0002, 1002, 2002, 3002, 4002.
Emergent Services requirement seems to be the same as call-back hours without being on-call. Please confirm that the client expects the provider to be available with 120 minutes of being called....effectively being on-call 24/7/365 without being paid to be on-call...correct?
The response time for the Emergent Services CLIN in 120 minutes.
Is it safe to assume that the client is looking for local providers only?
The response time for the Emergent Services CLIN in 120 minutes.
5. reference Page 21, para 2.9.3 Please delete requirement. this is an unrealistic expectation. We would have to have a second local provider "on-call" ready to respond without any compensation.
No change.
6. Please clarify. Paras 2.1.6 and 6.1.1 references ACLS as a requirement but SECTION E.2 Part 3 table and SECTION E.3 Technical Subfactor A 5 references BLS only.
BLS only.
Updated by an amendment
7. Please clarify. Page 6, Pricing Instructions, para 3 references two key personnel. The pricing table provides space for two key personnel (X0001a, X0001b). Section E.3 Technical Subfactor D.3 references requirement for three key personnel.
Two is acceptable.
Section E.3 Technical Subfactor D.3 is changed from three key personnel to two key personnel.
File details come from the government source that posted it. Updated .