36C26120Q1074 0002.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Solicitation number
- 36C26120Q1074
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C26120Q1074 0001.docx | DOCX document | |
| D.6 Appendix A Conflict of Interest.pdf | ||
| D.2 Wage Determination 2015-5693 Rev 11 07.24.20.pdf | ||
| D.3 Immigration Certification.docx | DOCX document | |
| D1 QASP 07232020.docx | DOCX document | |
| D.4 Contractor Rules of Behavior VA Handbook 6500_6 APP D.pdf | ||
| 36C26120Q1074.docx | DOCX document | |
| D.5 Proper-Use-of-Email-Memo-01-02-2018.pdf | ||
| D.7 Past Performance Questionnaire.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 09-14-2020 459-21-1-756-0003
MSO-2020-CMP-0018
612MCP
Department of Veterans Affairs VA Sierra Pacific Network (VISN 21) VA Northern California HealthCare System 5342 Dudley Blvd, Bldg 209 McClellan
CA
95652-2609
612MCP
Department of Veterans Affairs Department of Veterans Affairs VA Northern California HealthCare System 3230 Peacekeeper Way, Bldg. 209 McClellan
CA
95652-1012 To all Offerors/Bidders
36C26120Q1074 08-28-2020
X X X ** HOUR & DATE for Receipt of Offers is EXTENDED to:
17:00 PM, 09/18/2020
X
The purpose of this amendment is to update Questions and Answers document. It is attached to this amendment.
The following clauses are added to the solicitation:
FAR Clause 52.222-7,52.222-8, 52.222-9, 52.222-10, 52.222-11, 52.222-12, 52.222-13, 52.222-14, and 52.222-15
IMPORTANT: Contractor must sign and acknowledge this amendment and return with quote.
JOLEO DIANALA
Contracting Officer
CONTINUATION PAGE
SAIPAN
COMMUNITY BASED OUTPATIENT CLINIC (CBOC)
36C26120Q1074
Question 1: Do you need a primary care Physician or mid-level provider to see patients in Saipan on Telemedicine? Or do you only need "Primary care support services as RN, Clinical associate, listed under "Teamlet members 2, 3 and 4?
Answer 1: We need a Primary Care physician on site 5 days a week.
Question 2: We have primary care providers located in other states available to see Veterans on Telehealth. We can also subcontract with a local clinic to help with primary care support services as outlined in PWS via a local site in Saipan. Will that satisfy the requirements of the solicitation if we have our Physicians seeing Veterans in Saipan via Telehealth and we set up a local clinic site for Primary care support services?
Answer 2: We need a Primary Care physician on site 5 days a week
Question 3: Could you please tell me if this is a new requirement, or if there is a current or previous contractor who has performed similar services? If available, can you please send along the incumbent contract or task order number?
Answer 3: There is an incumbent contractor in place. The remainder of the question must be requested through Freedom of Information Act.
Question 4: Does the CBOC has to be built or is there a building that will be used?
Answer 4: The vendor would be responsible for providing suitable clinic space and maintaining it including all aspects of operations such as hazardous waste removal, housekeeping, utilities and phone, AC, etc.
Question 5: The PCP is to be there as FT with hours of 0.5 per day?
Answer 5: The PCP must be available to provide Face to Face care during the hours of operation listed in the solicitation documents.
Question 6: Will there be space in the current facility the additional personnel due to COVID 19?
Answer 6: The vendor is responsible for providing the space so they would need to accommodate this.
Question 7: Will there be enough PPE - Medical Equipment, Material and Supplies be in place?
Answer 7: The vendor is responsible for providing the PPE, medical equipment, material and supplies.
Question 8: 1. On page 10-Domain Panel Management: Percent of teams with core teamlets staffing ratio > 3: Does the contractor provide primary care support staff or does VA provide it?
Answer 8: The contractor provides.
Question 9: On page 12-Percent Primary care patients enrolled in Telehealth: Does the contractor provide a Telehealth platform/application for the Veterans or does the VA provide it for the contractor and Veterans?
Answer 9: The VA will provide.
Question 10: Where is the previous award notice posted for the incumbent contractor? We cannot find it in SAM.
Answer 10: Questions about the incumbent contractor must be requested through Freedom of Information Act.
Question 11: On page 2, B2 Price/cost schedule: Item 0001 Quantity 274.00 PMPM, Primary care services at capitation rates: Is this amount adjustable if the Veteran needs more than 1 visit/month? What if the Veteran comes in 4 times to the clinic in a month? Does this rate go up or get adjusted?
Answer 11: Capitation rate is per Veteran not per visit. The rate would not change no matter how many times the Veteran came in.
Question 12: What is the start date since amendment was posted?
Answer 12: The start date of performance is 10/01/2020.
File details come from the government source that posted it. Updated .