The file's text, extracted by GovTribe without its formatting.
36C26118Q0367 A00001 1.
| Question |
| Can we submit pricing over the maximum aggregate? |
| Answer |
| Please price each MSA for each location as appropriate; however, the maximum aggregate/IDIQ ceiling will remain at $6,750,000. |
These are estimated quantities, not guaranteed quantities, the actual quantity of MSA’s required in each location will vary and the ceiling should be sufficient.
| Question |
| The pricing sheet lists all positions as on call. Can you please advise: |
Are these positions after hours/on call positions or is this an “as needed” day to day for each location?
| Answer |
| No afterhours work is required; work is during regular clinic hours. |
Placements will typically be of longer durations, but additional short term/as needed day to day support for each location may be required.
| Question |
| The RFQ does not mention a questions due date. What is the deadline for submitting inquiries to the contract office? |
| Answer |
| No later than 12:00 PM on 9/12/2018. |
| Question |
| The Schedule of Supplies/Services notes that the estimated period of performance includes five annual ordering periods. |
Can the contract office clarify whether the term of this IDIQ will be one base year with four one-year options or five base years?
| Answer |
| The IDIQ will consist of five ordering periods, instead of a base year and four option periods. The IDIQ will be modified annually to incorporate updated wage determinations. |
| Question |
| The Technical Quote indicates that Candidate Resumes should be included in submissions, but does not appear to specify how many. |
Can the contract office clarify how many candidate resumes must be included with the Technical response?
| Answer |
| Please submit resumes of six candidates for San Francisco and resumes of two candidates for each additional location (w/the exception of San Bruno). |
| 6 |
| Question |
| Regarding Past Performance, if subcontracting, how many of the references must come from the prime vs. the subcontractor? |
| Answer |
| There is no exact number of how many should come from each (prime vs. sub), however subcontractor past performance will be considered less relevant than direct experience from a prime contractor. |
| 7 |
| Question |
| Is the position of Medical Support Assistant SCA-impacted? If so, what is the applicable SCA occupation code? |
| Answer |
| Yes, see 52.222-41 and 52.222-42 incorporated at FAR 52.212-5. |
| 8 |
| Question |
| The workbook provides an estimated quantity for the San Bruno CBOC of 0 hours. How does the contract office want respondents to price this CLIN? |
| Answer |
| Although there is not a current need at this CBOC, please price it. The intent is to have pricing for every clinic so that if a need arises, a task order can be placed and an MSA can be placed there. |
| 9 |
| Question |
| Are respondents to operate on the assumption when pricing that 2,080 hours is equal to one (1) FTE Medical Support Assistant? |
| 10 |
| Question |
| Is this RFQ for SDVOSBs only or will you open this up to VOSBs if you don't get enough response |
| Answer |
| Yes, the RFQ is currently posted as a 100% set-aside for SDVOSB. If the VA is not able to award at this level, the set-aside may be dissolved and a new solicitation may be posted. |
| 11 |
| Question |
| Is it possible to use the prior work history of the staff in lieu of past performance? |
| Answer |
| No, however a lack of past performance will not be rated negatively, it will be rated as neutral. Please indicate no past performance in your email transmission so that you can receive the neutral rating. |