36C25918R0608-0004000.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Solicitation number
- 36C25918R0608
About this file
36C25918R0608 0004 36C25918R0608 0004.docx
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C25918R0608-0005000.docx | DOCX document | |
| 36C25918R0608-0003003.docx | DOCX document | |
| 36C25918R0608-0002000.docx | DOCX document | |
| 36C25918R0608-0001000.docx | DOCX document | |
| 36C25918R0608-002.docx | DOCX document | |
| 36C25918R0608-001.docx | DOCX document | |
| 36C25918R0608-000.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE
OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
BY
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 10-22-2018 36C259 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office
NCO 19
6162 South Willow Drive, Suite 300 Greenwood Village
CO
80111 36C259 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office
NCO 19
6162 South Willow Drive, Suite 300 Greenwood Village
CO
80111 To all Offerors/Bidders
36C25918R0608 10-22-2018
X X Amendment 0004 is issued to accomplish the following:
1. See Questions and Answers on the following pages.
2. The proposal due date remains Oct. 31, 2018 at 3:00 PM MST.
3. The deadline for questions was 10/18/2018 - no additional questions will be addressed.
4. All other items remain unchanged.
Terry W. Whitfield Contracting Officer Solicitation 36C25918R0608 Intraoperative Neuromonitoring Services Questions and Answers
Question 1: Is the data interpretation (Interpreting Physician/IP - Neurologist) provided by the VA or does the contractor have to provide the IP?
Answer: Contractor
Question 2: The question was asked; how many simultaneous cases are typically monitored. How many times is more than one neuromonitoring technician necessary at a time? Is it possible to require more than 2 neuromonitoring technicians at one time?
Answer: We have had 2, Averaging 1/month.
Question 3: Typically, intraoperative services are provided by technicians who hold a Certification of Neurophysiological Monitoring (CNIM). Is a CNIM designation ok for a neurophysiologist to perform case coverage?
Answer: Yes
Question 4: What is the percentage of each type of case? Thyroids? Craniotomies? Complex spine (spinal cord tumors)?
Answer: Minimal Craniotomies, no tumors.
Question 5: Does the facility order specialty supplies or does the contractor need to supply these?
Answer: Contractor
Question 6: Is the service going to be transferred from the old VA facility to the new VA facility?
Answer: We are currently in the new building - 1700 N Wheeling Street Aurora, CO.
See PWS
1.1. PLACE OF PERFORMANCE: The Rocky Mountain Regional VA Medical Center located at 1700 N. Wheeling St., Aurora, Colorado, 80045.
Question 7: Will the government pay per unit of service provided? For Example, will the government pay an invoice total each month that varies based on the amount of units provided in that Period of Performance?
Answer: Yes, the totals should vary based on Workload.
Question 8: Is the Quantity for each Period of Performance only an estimate, not guaranteeing this amount will be met in a particular Period of Performance?
Answer: Yes, it is an estimate.
Question 9: Is approval for additional units in a Period of Performance required towards the end of the option year when CLIN* limits have been met?
Answer: Yes, a request would have to be made.
Solicitation 36C25918R0608 Intraoperative Neuromonitoring Services Questions and Answers
Question 10: Will the government pay the "Total Cost" of each Period of Performance in equal payments regardless of the units of service provided in that time period? Thus guaranteeing, at minimum, that the Total Cost is met in each Period of Performance? The Total cost would then be based on the Full Time Equivalence that is dedicated to this Agreement by contractor based on CLIN* Quantity provided in Solicitation.
Answer: No, the government will pay based on the number of Services provided/needed.
File details come from the government source that posted it.