The file's text, extracted by GovTribe without its formatting.
Request for Information (RFI) Log (Pre-Award) Project: Secondary Electrical Distribution Loma Linda, California VA Health Care System (605) Solicitation No: 36C258-19-B-0005
| RFI Number |
| Date |
| Question |
| Answer |
| 001 |
| 12/13/2018 |
| In the solicitation the government is requiring a general contracting license not an electrical contracting license. My question is will the government accept a California C10 license for this scope of work? As a C10 we only perform electrical work or work incidental to electrical work for example wall repair. |
| A C-10 license is acceptable for this scope of work. |
| 002 |
| 12/19/2018 |
| Please verify there are no plans or specifications associated with this project. Paragraph 6 on page 15 of the solicitation states the project includes a package of drawings with specifications. None are provided with the solicitation. |
| Specifications are referenced on page 9 of the solicitation. The specification sections can be downloaded at the website listed in paragraph B on that page. There are no drawings for this project. |
| 003 |
| 12/19/2018 |
| Please verify Contractor is not responsible for “design” of the electrical distribution system and work is limited to the “Specific Requirements” beginning on page 9 of the solicitation. |
“Design” is not required. This is a construction project. Refer to Master Construction Spec PG-18-1 Division 26
| 004 |
| 12/19/2018 |
| The Price Cost Schedule has one line item for lump sum pricing. Paragraph D “Construction Bid” on page 10 of solicitation requests bid pricing to be itemized. Please provide instruction on how bid pricing is to be submitted. |
| Please send us the cost for the one line item. If you wish to break out further, please do so. |
| 005 |
| 12/19/2018 |
| Paragraph E “Endstate Performance” states “Completed work will be inspected by a licensed installer in the appropriate trade.” Can the work be inspected by the same electrical company that performed the installation? Does the inspector need to be an independent third party? |
| The VA will inspect all completed work. |
| 006 |
| 12/19/2018 |
| Will the VA set-up a conference call for contractors to call into the public bid opening to hear results? |
| The VA will not set up a conference call. You will need to be present at the Phoenix office to witness the bid opening. |
image1.jpeg