Question and Answer 36C25723Q0488.pdf

PDF 479 KB Posted

Attached to
J041--NEW: 36C257-23-AP-1737 | CTX Building 202 Chilled Water Pump Replacement Federal contract opportunity
Solicitation number
36C25723Q0488
Issued by
Department of Veterans Affairs Veterans Health Administration Veterans Integrated Service Network 17

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to J041--NEW: 36C257-23-AP-1737 | CTX Building 202 Chilled Water Pump Replacement, newest first.
File Type Posted
36C25723Q0488 0001_1.docx DOCX document
36C25723Q0488 0001.docx DOCX document
Wage Determination 15-5225.txt TXT text file
36C25723Q0488 Solicitation Attachment.pdf PDF
36C25723Q0488_1.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question and Answer

36C25723Q0488 – Chiller Water Pump Replacement

1. The existing pumps do not have drain pans under the pump housing itself. Do the new pumps required a drain pan under the pump housing itself.

Answer: NO

2. Please confirm if new pump motors need to be rated for a VFD with shaft grounding ring or just on/off application?

Answer: On/off application

3. Please confirm if any pump discharge balancing valves are not to be replaced?

Answer: YES

4. Does the government want to add these services to the statement of work?

- Test and Balance NO

- Chemical flush NO

5. Were the HOA switches for the pumps?

Answer: They are located on the MCC panel.

6. Does the government want to replace HOA Switches?

Answer: NO

7. Please confirm all not asbestos is in the work area of the pumps.

Answer: No asbestos present

8. Can the contractor remove all three pumps at same time?

Answer: NO

9. Where is the HOA switch?

Answer: They are located on the MCC panel.

10. Do you want to replace HOA?

Answer: NO

File details come from the government source that posted it. Updated .