36C25721Q1151 0001_3.docx

DOCX document 27 KB Posted

Attached to
Q510--Intraoperative Neuromonitoring Service - STX
Solicitation number
36C25721Q1151
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
36C25721Q1151_2.docx DOCX document
D.4 Organizational Conflicts Of Interest.docx DOCX document
36C25721Q1151_1.docx DOCX document
D.3 Contractor Certification-Immigration and Nationality Act.docx DOCX document
D.2 Contractor Rules of Behavior.docx DOCX document
D.1 Quality Assurance Plan Neurmonitoring Service (3).pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7.

ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF

PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE

OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERE

D CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendmen t, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED

STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF

CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF

SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 36C257 Department of Veterans Affairs RPO West/NCO 17 El Paso Network Contracting Office 11495 Turner Road El Paso TX 79936-4221 36C257 Same As Block #6

To all Offerors/Bidders

36C25721Q1151 09-28-2021

X x Hour & Date for Receipt of Offers is Extended to October 06, 2021 at 17:00 hrs., MST The purpose of this amendment is to post answers to questions received and extend the proposal due date to: October 06, 2021 at (5PM) 17:00 hrs, MST.

Any additional questions shall be submitted to duryea.williams@va.g ov and no later than: October 01, 2021.

All other information listed within RFQ: 36C25721Q1151 remain unchanged.

Frank Gamboa III Contracting Officer

VA-VHA-2020-58ED4EC5

San Antonio/RFQ: 36C21Q1151 – Questions and Answers Point of Contact: Duryea Williams, Contract Specialist: duryea.williams@va.gov

Question 1: What makes up 1 case of the 148 cases being bid per year?

Answer: I would think for each case conducted in a day, it could be a Vascular or Neuro case. The case load is based off past years, keep in mind it could go up or down.

Question 2: What type of procedures are planned? What type of surgeries are expected?

Answer: I cannot tell you what type of case it is going to be conducted until three days prior to the case.

Question 3: How much OR time is anticipated for each case?

Answer: It could be an hour or it could be 8 hours, I do not have the insight to tell you how long the case will last.

Question 4: Lastly, for staffing purposes, please state if the VA intends to run cases simultaneously, necessitating additional staff?

Answer: We do run simultaneous case all the time so there would have to be at least two Tech available for these cases.

Question 5: Discharge Education: Contractor physician(s) shall provide discharge education and follow up instructions that are coordinated with the next care setting for all NEUROSURGERY clinical or surgical patients.

Answer: No.

Question 6: What is the historical (1 to 5 years) of concurrent IONM surgical procedures?

Answer: There is usually one case a day, but there could be up to four cases a week.

Question 7: What are the surgical specialties that require Intraoperative Neuromonitoring services?

Answer: Neuro and Vascular for the Most Part.

Question 8: What is the average operative time for all specialties?

Answer: 1-8 hours depending on the case.

Question 9: Does the MTF require IONM technicians to support concurrent surgical procedures daily?

Answer: Yes.

Question 10: Does the MTF require IONM technicians to support concurrent surgical procedures on a specific day of the week or month?

Answer: No.

Question 11: Does the MTF require the IONM technicians to be on site 40 hours per week? If so, what is the tour of duty?

Answer: No, they come in 30 – 60 min’s prior to the case and leave when the case is complete.

Question 12: Does the MTF require IONM services after hours, weekends, holidays, and for emergencies? If so, this exceeds the 40-hour per week requirement stated in the PWS.

Answer: They may be needed to stay after hours, no weekends, holidays, or emergencies. I cannot provide the number of hours, again we do not require them for a forty(40) hour work week it is case by case only.

Question 13: Does the MTF require an onsite physician?

Answer: No.

Question 14: Does the MTF require a remote monitoring physician?

Answer: Yes, The cost for this is included in the case price.

Question 15: What organization or company currently has the expiring contract for the IONM services at Audie Murphy VAMC?

Answer: This is a new requirement and there is no current or existing contract.

Question 16: Will this requirement be continuing as a SDVOSB “set aside” requirement after amendment?

Answer: Yes.

End of Document

File details come from the government source that posted it. Updated .