AMENDMENT OF SOLICITATION 36C25623Q0529 0001.pdf

PDF 239 KB Posted

Attached to
Two (2) Onsite General Surgery Physicians
Solicitation number
36C25623Q0529
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE 7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office. is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243

(Type or print) (Type or print)

(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code)

(If other than Item 6)

(Specify type of modification and authority)

(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Department of Veterans Affairs

NCO16

Central Arkansas Veterans HCS

2200 Fort Roots Drive, Bldg. 41, Room 200

North Little Rock AR 72114 1706

Department of Veterans Affairs

NCO16

Central Arkansas Veterans HCS

2200 Fort Roots Drive, Bldg. 41, Room 200

North Little Rock AR 72114 1706

To all Offerors/Bidders 36C25623Q0529

03-10-2023 X

X X

X 1

The above referenced solicitation in block 9A for Two (2) onsite General Surgery Services for the Department of Veterans Healthcare System of the Ozarks, Fayetteville, AR; is hereby modified as follows:

Questions and Answer to RFQ 36C25623Q0529. (See ATTACHMENT 6)

The quotes due date remains 18 May 2023 at 10:00 am CST by email to marisol.sherer@va.gov

No late quotes will be accepted. No further questions are accepted at this time.

No further changes are needed at this time.

Billy R. Morris

Contracting Officer

1 3

ATTACHMENT 6: QUESTIONS AND ANSWERS TO RFQ 36C25623Q0529

INTERESTED Vendor’s QUESTIONS AND ANSWERS

1. What exactly is the schedule? The PWS reads that you want two surgeons, but the hours don’t seem to be FT. Are they FT?

Answer: In accordance with the Performance Work Statement:

2.9. Key Personnel:

2.9.1. The VA Full Time Equivalency (FTE): FTE is defined by VA as a minimum of 80 hours every two weeks and does not include holidays. (We can add hours listed under the VA Hours of Operation to this section if needed)

2.9.2. The minimum number of Board Certified /Board Eligible GENERAL SURGERY physicians required to be on site on a daily basis is 2 as defined in paragraph Hours of Operation in the next section/ Section 3.

3. VA HOURS OF OPERATION/SCHEDULING

3.1. VA Business Hours: Daily business/clinic hours will be Monday-Friday 8:00 am - 4:00 pm. On call hours will be from Monday-Friday 4:00 pm- 8:00 am. Weekend call will be from Friday 4:00 pm - Monday 8:00 am.

2. What exactly is the call coverage schedule? If two surgeons are needed, would they split the weeknight call and weekend call all of the time? Does the call schedule include VA providers?

Answer: In accordance with the Performance Work Statement:

3. VA HOURS OF OPERATION/SCHEDULING

3.1. VA Business Hours: Daily business/clinic hours will be Monday-Friday 8:00 am -4:00 pm. On call hours will be from Monday-Friday 4:00 pm -8:00 am. Weekend call will be from Friday 4:00 pm - Monday 8:00 am.

Not we don’t require to have two surgeons at the same time. However, there may be instances that we need both. Any changes to the normal schedule will be notified through the COR and/or a modification will be issue as needed be the Contracting Officer. At this moment we do not have full time VA surgeons.

3. Will they need to see any trauma? Or are they able to stabilize and transfer?

Answer: Yes. The goal is always to stabilize and transfer if needed. Evacuation capabilities services are available 24/7 depending on weather and any other factors.

4. Are they required to do upper and lower scopes? If so, will they be diagnostic, therapeutic, or emergent?

Answer: Upper and lower scopes may be required. They are usually diagnostic. Emergent scopes are performed by gastroenterology.

5. Will the two onsite general surgeons be required to perform upper and lower endoscopies? We don't see this as being called out in the Performance Work Statement but wanted to double check.

Answer: Upper and lower endoscopies may be required. They are usually diagnostic. Emergent endoscopies are performed by gastroenterology.

6. How many other General Surgeons work there currently?

Answer: At this moment we do not have full time VA surgeons. We do have 1 General Surgeon (on another contract) who works Tues & Thurs takes call, 1 full time General Surgeon starting July 3, 2023, call schedule not verified.

7. How many other General Surgeons will work there in addition to the two we will provide?

Answer: At this moment we do not have full time VA surgeons. We do have 1 General Surgeon (on another contract) who works Tues & Thurs takes call, 1 full time General Surgeon starting July 3, 2023, call schedule not verified.

8. How many other General Surgeons share the on-call schedule?

Answer: At this moment we do not have full time VA surgeons. We do have 1 General Surgeon (on another contract) who works Tues & Thurs takes call, 1 full time General Surgeon starting July 3, 2023, call schedule not verified.

9. How many times a month is on-call utilized?

Answer: On call will be executed in accordance with the Performance Work Statement.

10. In an average month, how many times are on-call providers required to come in?

Answer: On-Call may include inpatient rounding on weekends if present. Average monthly call back due to urgent case may be 3-4 per month.

11. The RFQ states that each General Surgery Physician will work 1750 hours a year (page 6 under

Schedule of Services), but that is only 33.65 hours a week. Can you please clarify how many hours the

Physicians will work each week?

Answer: Current Locums usually work in 1 week/40 hr. but may be more or less depending on locum availability. Any changes to the normal schedule will be notified through the COR and/or a modification will be issue as needed be the Contracting Officer.

12. Can a prime contractor utilize a sub-contractor past performance?

Answer: Yes. However, please ensure the Prime Contractor business name and information is present in the supported past-performance submission.

File details come from the government source that posted it. Updated .