36C25622R0120_1.docx

DOCX document 28 KB Posted

Attached to
C1DA--Houston VA AE MATOC Federal contract opportunity
Solicitation number
36C25622R0120
Issued by
Department of Veterans Affairs Veterans Health Administration Veterans Integrated Service Network 16

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to C1DA--Houston VA AE MATOC, newest first.
File Type Posted
SF330.pdf PDF
36C25622R0120 Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
36C25622R0120.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Amendment to a Previous Combined Solicitation

Amendment to a Previous Combined Solicitation

SUBJECT*
Houston VA AE MATOC

GENERAL INFORMATION

CONTRACTING OFFICE’S ZIP CODE*
77056-5643
SOLICITATION NUMBER*
36C25622R0120
RESPONSE DATE/TIME/ZONE
07-21-2022 13:00 CENTRAL TIME, CHICAGO, USA
ARCHIVE
30 DAYS AFTER THE RESPONSE DATE
RECOVERY ACT FUNDS
N
SET-ASIDE
SDVOSBC
PRODUCT SERVICE CODE*
C1DA
NAICS CODE*
541330
CONTRACTING OFFICE ADDRESS
Department of Veterans Affairs

Network Contracting Office 16 5075 Westheimer Road, Suite 750

Houston TX 77056-5643

POINT OF CONTACT*

PLACE OF PERFORMANCE

ADDRESS

POSTAL CODE

COUNTRY

ADDITIONAL INFORMATION

AGENCY’S URL

URL DESCRIPTION

AGENCY CONTACT’S EMAIL ADDRESS

EMAIL DESCRIPTION

DESCRIPTION

Clarification:

Page 3 of the request for SF330, paragraph 7, the maximum single order shall not be greater than $1,200,000.

Requests for Information:

Question 1.

Reference: B Factor 2 – Past/Present Performance (middle of paragraph) the following states: Interested Firms must list on the SF 330 Part II, block 10, the type, amount, and dates of all fees for relevant AE Services awarded and negotiated with awards between 2017 and present.

The current SF 330 Form Block 10 is formatted in three columns:

· Block 10: Profile of Firm’s Experience and Annual Average Revenue for Last 5 Years

· Column A: Profile Code (applies to categories of project type/work

· Column B: Experience (text definition to correlate to Profile Code

· Column C: Revenue Index Number (correlates to range of average annual revenue over the past five years to each profile code/experience listed) Question: Is the completion of the Standard SF 330 Part II Block 10 form “as is” acceptable? If not, can you provide a template to show how Block 10 needs to be formatted to capture the requested information – specifically the dates of all fees for relevant AE Services.

Answer: Yes, the completion of SF330 Block 10 “as is” is acceptable.

Question 2.

Will previously completed PPQs and/or CPARS be accepted for Factor 2 - Past/Present Performance?

Answer: If there is a final CPARS report available for the past project, yes. Since the PPQ is required to be sent from the previous client directly to me, a previously completed PPQ sent from the AE firm is not acceptable. If the CPARS report is not available, a PPQ is required as described in the request for SF330s.

Question 3.

Can you please clarify what WWS stands for?

Indicate in Section C.11 if the prime has worked with the sub-contractors in the past five (5) years. (Use WWS to indicate you have worked with subcontractor in the last five years.)

Answer: WWS is “Worked with Subcontractor”

Question 4.

Factor 2: Past Performance Reference is made to a minimum of three and no more than five relevant and recent projects. Is Section F limited to 3-5 representative projects?

Answer: Example projects are limited to 3-5 projects per task group. There are four task groups.

Question 5.

A. Factor 1 – Technical Capabilities I) Key Personnel (b) Specialized and Technical Experience – does this refer to projects on the resumes, or should this be addressed in Section H?

Answer: On the resumes.

Question 6.

What is the maximum allowable number of projects in section F?

Answer: There are four task groups. You may submit between 3-5 projects for each task group. Maximum would be 20 projects.

Question 7.

B. Factor 2 – Past/Present Performance – does this refer to Section F Projects?

Answer: Yes. Section F should list 3-5 recent/relevant projects for each task group. PPQs are to be sent to these clients.

Question 8.

B. Factor 2 – Past/Present Performance states: Past performance questionnaire (attached) should be sent to clients provided under Factor 1. Technical Capabilities, II). Firm’s Professional Qualifications and III) Key Personnel (b) Specialized and Technical Experience. However, section III addresses construction period services, not key personnel. Please clarify for which projects the Government is requesting PPQs.

Answer: The PPQ should be sent to clients for each project your firm is listing as a relevant/recent project for each task group in Section F.

Question 9:

Is it acceptable for firms to submit additional resumes, such as multiple personnel per discipline, or will the VA only evaluate one resume per discipline in the RFQ?

Answer: You may submit as many resumes as you wish. The total page limitation for Part I is 65 pages.

Question 10.

What will determine the selection of an AE for a particular task order once the pool of AE’s is awarded? If it’s a separate qualification package for each task order is there a limit to pages for the package?

Answer: Each contract holder will be given the task order requirement’s SOW and evaluation factors and be required to submit their technical qualifications. The best qualified firm will be selected. There will be a page limit for the qualification package.

---END OF AMENDMENT---

*= Required Field
Amendment to a Previous Combined Solicitation

Page 1 of

Amendment to a Previous Combined Solicitation

File details come from the government source that posted it. Updated .