36C25622R0096 0001.pdf

PDF 127 KB Posted

Attached to
Q519--Three Psychiatrist New Orleans
Solicitation number
36C25622R0096_1
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE 7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER 3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office. is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243

(Type or print) (Type or print)

(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code)

(If other than Item 6)

(Specify type of modification and authority)

(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

1 4

MSO-2022-COM-0030

Department of Veterans Affairs

NOC 16

Central Arkansas Veterans HCS

2200 Fort Roots Drive, Bldg 41, Room 200

North Little Rock AR 72114 1706

Department of Veterans Affairs

NCO 16

Central Arkansas Veterans HCS

2200 Fort Roots Drive, Bldg 41, Room 200

North Little Rock AR 72114 1706

To all Offerors/Bidders

36C25622R0096

X

X

X 1

This amendment has been issued to answer all questions received by the stated deadline in the original solicitation of 29 August 2022 at 3:00 PM CST.

The due date for proposals remains 15 Sep 2022 at 3:00 PM CST. No late Proposals will be accepted.

Billy Morris

Contracting Officer

Questions received 18 Aug 22

1. Question: Is there an incumbent contractor?

Answer: Yes. Millbrook Support Services, Inc.

2. Question: If there is an incumbent contractor, what are the challenges or issues you experienced with the contractor?

Answer: None noted.

3. Question: Do psychiatrists do a combination of inpatient and outpatient on the same day?

Answer: No

4. Question: Please provide a typical day of work-flow (ex: Psych MD starts in-patient rounding in AM and then does an outpatient clinic in PM)?

Answer: Outpatient clinic with 30-minute slots for established patients and one hour for new patient

5. Question: If covering in-patient, are there any clinical responsibilities over the weekend or night calls?

Answer: No.

6. Question: Can Tele services be provided from MDs home or from VA New Orleans campus only?

Answer: Determined case by case by management at the time of assignment; standard is face-to-face.

7. Question: On an average how many of the 6000 hours are delivered via Tele?

Answer: Determined case by case by management at the time of assignment; standard is face-to-face; Average tele no more than 25-50 %

8. Question: Would you accept a SUDT psychiatrist who has extensive experience in addiction medicine but did not receive formal fellowship training in Addiction Medicine?

Answer: Yes

9. Question: Are there any other sites that Psych MDs have to work on-site apart from the

New Orleans VA location? (Ex: Baton Rouge, Houma etc)

Answer: See PWS…all locations identified on page 5 of the Solicitation.

Questions received on 22 Aug 22

1. Question: Number of Beds in Unit:

Answer: 20 Beds

2. Question: Average Length of Stay:

Answer: 7 – 10 Days

3. Question: Number of Admissions/ Discharges per Day:

Answer: 3 – 5 Patients Per Day

4. Question: Time for medication checks and evaluations:

Answer: One Time Per Shift Only

5. Question: Other provider and Support staff:

Answer: Nursing staff and permanent psychiatrist/psychologist staff

6. Question: Call Responsibilities:

Answer: None

Questions Received on 25 Aug 22

1. Question: Is this a new requirement or an existing requirement?

Answer: This is an Existing Requirement

2. Question: How many incumbents are there performing this work?

Answer: The Incumbent, Millbrook Support Services, Inc., provides the psychiatrist.

3. Question: What are the incumbent names, contract #s, and revenues received under the incumbent contract? Revenues received will not be revealed.

Answer: The incumbent contractor is Millbrook Support Services, Inc. and the contract numbers are 36C25620D0018 (SUDT Psychiatrist) and 36C25620D0062 (General Psychiatrists).

4. Question: How many FTEs were on the previous contract? Has the PWS Changed?

Answer: There were three FTE on the previous contracts. You must adhere to the PWS on this requirement. There will not be a point-by-point comparison of the previous PWS and the current PWS.

5. Question: What did you like about the previous contract? Dislikes?

Answer: Contractor performance will not be revealed to prospective contractors for this follow-on requirement. This contract is being re-solicited only because it is expiring.

6. Question: What are your KPIs?

Answer: Please visit the following site for more information:

https://www.va.gov/southeast-louisiana-health-care/locations/new-orleans-va-medical-center/?postLogin=true

7. Question: If we have a teaming agreement with a subcontractor, does the subcontractor's experience count as experience for the prime?

Answer: Yes.

File details come from the government source that posted it. Updated .