36C25022R0041 0004.docx
DOCX document 23 KB Posted
- Attached to
- Q201--CBOC Services Yale, MI JDDVAMC
- Solicitation number
- 36C25022R0041
View the file
Other files
Show all 33
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
MSO-2021-COM-0031
36C250 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office (NCO) 10 Chalmers P. Wylie Ambulatory Care Center 420 North James Road Columbus
OH
43219-1834 36C250 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office (NCO) 10 Chalmers P. Wylie Outpatient Clinic 420 North James Road Columbus
OH
43219-1834 To all Offerors/Bidders
36C25022R0041 04-14-2022
X X X ** HOUR & DATE for Receipt of Offers is EXTENDED to:
June 29, 2022
The purpose of this solicitation amendment is to address additional questions received, see the following 2 pages.
No further questions will be accepted.
There are no other changes.
Alexander Daniel Contracting Officer
CONTINUATION PAGE
SOLICITATION 36C25022R0041, AMENDMENT 0004
Q&A
1) To follow up on the answers to Questions 1 and 2 in the Amendment 3, the answer that “only one VIP verified SDVOSB/VOSB was identified that appeared capable of performing the requirement” seems confusing, because the VA has set aside several CBOC solicitations for SDVOSBs since 2020. For example, as the GAO explained in CRAssociates, Inc., B-418799 (Sept 10, 2020), “In January 2020, the contracting officer conducted additional market research to assess current market conditions. The contracting officer searched the VIP database for VA-verified SDVOSB concerns. That search identified the following three SDVOSBs: . . . ” Meanwhile, more than one SDVOSB contractor has received an award of a CBOC contract in 2020 and 2021. Will the VA conduct a current market research to determine if its research includes this available information that there appear to be more than one VIP verified SDVOSB/VOSB was identified that appeared capable of performing the requirement?
Answer: No. We’ve already released two sources sought notices and conducted a third market research. The solicitation was issued according to the results we received.
2) Question 5 asked how many exam rooms and consultation rooms are required per PACT. The government answered two exam rooms and an office for provider. The PACT Design guide prefer an Onstage/Offstage design where all PACT members work in a common area. Please confirm the government will require an Onstage/Offstage design under the new contract.
Answer: Yes.
3) Question 7 asks for the size and number of small and large group rooms. Per the PACT design guide, these are not exam rooms, consultation rooms or procedure rooms as the government answered. Please provide the number and size of small and large group rooms as previously asked.
Answer: Two exam rooms 12X10
4) Question 9 asks if the current space meets the government’s space requirements. Please confirm that an Onstage/Offstage design per the PACT Design Guide will be required.
Answer: Yes, it would need to be PACT design.
5) Question 14 says the contractor will not inherit the patient’s last vesting visit. We believe the government answered in error. This is not standard for CBOCs contracts and would create massive disruption. If the last vesting visit is not inherited, then no patients would be vested on day one and all appointments currently on the scheduling grid would have to be converted to vesting appointments. Vesting appointments block twice as much time on the scheduling grid which would create an enormous scheduling backlog on Day 1. In addition, all medication management and refills would be the responsibility of the VAMC until patients are seen. Please consider letting the contractor inherit the patients last vesting visit as is standard on VA CBOC contracts.
Answer: The contractor will inherit the patient’s last vesting visit (patient load); however, the length of time the new contractor may bill is subject to whenever the patient load is updated.
6) Questions 18 and 19 require transcripts and ACLS and BLS proof to be submitted with the proposal. This is not standard among CBOC proposals and would provide an unfair advantage to the incumbent. Please reconsider and let contractors provide this documentation after award and prior to opening.
Answer: The transcripts and ACLS and BLS will need to be submitted with the proposal.
7) Question 33 The government has said the existing building conforms to space standards. Please confirm the current building is designed for Onstage/Offstage care as listed in the PACT Design Guide.
Answer: Yes
8) Is the current clinic a blended clinic or used exclusively for veterans? Will you accept a blended clinic for the new contract?
Answer: The current clinic is not a blended clinic, and the new contract is for Veterans only.
9) Who is the incumbent on the existing clinic?
Answer: McLaren Port Huron
10) What the address of the current CBOC?
Answer: Yale CBOC: 7470 Brockway Road, Brockway Michigan 48097
11) Please extend the due date of the proposal for at least 14 days after final questions have been answered to allow contractors to revise floor plans and pricing.
Answer: It will be extended 7 days.
12) Under question 56, how will the CBOC staff document in the clinical reminders if the template is not able to be changed in the EHR to reflect the outside contractors vaccines, lot numbers, and expiration dates?
Answer: This answer was changed to, Yes. The VA will be able to change the template in the EHR.
Amendment 0004 – Q&A and the closing date is extended to June 29, 2022 @ 12:00 pm local time.
Page 1 of
Page 1 of
File details come from the government source that posted it. Updated .