36C25021Q0294 0001.docx

DOCX document 19 KB Posted

Attached to
R499--Virtual Emotional Intelligence Training Federal contract opportunity
Solicitation number
36C25021Q0294
Issued by
Department of Veterans Affairs Veterans Health Administration Veterans Integrated Service Network 10

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to R499--Virtual Emotional Intelligence Training, newest first.
File Type Posted
36C25021Q0294.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) N/A Department of Veterans Affairs Ann Arbor Healthcare System Network Contracting Office 10 2215 Fuller Road Ann Arbor

MI

48105 Y Department of Veterans Affair Ann Arbor Healthcare System Network Contracting Office 10 2215 Fuller Road Ann Arbor

MI

48105 To all Offerors/Bidders

36C25021Q0294 01-15-2021

X x x

See the attached bidder questions and answers

Kelly Poole Contracting Officer

CONTINUATION PAGE

Questions & Answers to RFQ 36C25021Q0294

1. Our company is prepared to use our Microsoft Teams platform for provision of the training and required activities. Is the VA requiring use the VA’s Microsoft Teams platform for the training and execution of the planned contract?

Answer: Yes

2. Our company is prepared to use our DISC Assessment Tool for execution of the planned contract. Is the VA requiring or providing the DISC Assessment Tool for the execution of the planned contract?

Answer: It is required that the vendor provide the DISC assessment

3. Should the proposing vendor include ODC’s in the computation of their quote for the contract?

Answer: Unknown acronym.

4. Is there a need for Government Furnished Equipment (GFE) and/or Government Furnished Information (GFI) for the execution of this contract? If there is, would you please advise and provide details and specifics?

Answer: No GFE or GFI is needed. Vendor must be able to send the assessment and results to participants’ VA email and they must be able to fully conduct the training (including breakouts) through Teams which participants will be using on the VA network.

5. In terms of the “technical description of the items being offered”, it reads as if the vendor has full choice and latitude to present in any fashion preferred. Is this correct, or, do you have specifications for the “technical description” submission?

Answer: There are no specifications - contractor must follow SOW and show how they will be accomplishing the required work

6. For past performance, will the government review existing CPAR documents in the CPARS portal for the submitting vendor, or, must the vendor submit a document referencing relevant past performance?

Answer: We will just use CPARS

7. The requirement section states that all 59 participants will require email access, network access, and a computer to complete the online assessment and attend the training session. Does this mean that the consultant is required to provide all 59 participants with access to computers, email, access, etc. or will the participants already have access to the required tools to complete the assessment and attend the workshop?

Answer: No

8. Everything DiSC® Profiles - Do you have a specific profile(assessment) that you plan on using for the solicitation or are you allowing the consultant to identify the best profile to use with this leadership team?

Answer: No, vendor to identify DiSC and administer assessment

9. Is Microsoft Teams the only platform authorized or could another platform like Zoom or HopIn be authorized to conduct the virtual training?

Answer: Yes, Microsoft Teams only

10. Is there an opportunity to offer/design follow-on training to continue to develop and practically apply information, methods and tools gained with this initial DISC assessment and workshop for the 59 participants?

Answer: No

11. Based on the success of this training, would the entire organization be eligible for the same emotional intelligence training?

Answer: No

12. Will participants be using work or personal computers with network access/internet access to complete the online assessment and participate in the training session?

Answer: Work

13. To confirm, current workshop is scheduled for February 11, 2021 from 10 am - 1pm EST?

Answer: Yes

14. Submission of the RFQ is emailed to you or submitted via beta.sam.gov?

Answer: submission should be sent to david.wykrent@va.gov

15. Is the contractor responsible to purchase the Everything DiSC Workplace® Assessment profiles for the 59 participants and administrative account to support the assessment delivery? If yes, do we include as an Other Direct Cost (ODC) or incorporate into our total quote?

Answer: Yes

16. Would the VA consider purchasing the Emotional Intelligence 2.0 book which includes a link to the personal assessment or is there a requirement for the vendor to purchase the assessments as part of the project?

Answer: No, all materials, including handouts and books, are to be included

17. What analysis is required for the assessment is it a review of the individual assessments or an aggregate of group results?

Answer: Individual and aggregate

18. Is there a required number of polls required for the training?

Answer: At least 10

19. Can the participants in a complete an evaluation after training has included?

Answer: No

20. Is there certain topic that the VA would like discussed in the breakout sessions?

Answer: The training is on Emotional Intelligence for leaders so it is expected that the vendor would design the breakouts around the results of the assessments and deliver some actionable plan for the participants to apply to their leadership

21. Can vendors submit multiple officers as seen on page 26 paragraph E?

Answer: Refer to Section E.1 212-1 paragraph e

22. Is this an SDVOSB set aside?

Answer: Yes

23. Will there be an extension to this RFQ?

Answer: Not foreseeable at this time

File details come from the government source that posted it. Updated .