36C24923R0012_2.docx
DOCX document 16 KB Posted
- Attached to
- C1DA--626-23-1-4264-0001 - 626A4-23-101 - A/E Construct Sterile Processing Service (SPS) Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 36C24923R0012
About this file
This document provides details for a federal contract opportunity to provide architectural and engineering design services. The Department of Veterans Affairs is seeking statements of qualifications from SDVOSB firms for a project to construct a new Sterile Processing Service facility at the VA Tennessee Valley Healthcare System campus in Murfreesboro, Tennessee. The construction budget for the project is between $5 million to $10 million, with a design budget not to exceed 6% of construction costs. Statements of qualifications are due by November 14th, 2022. The awarded firm will provide design services on a negotiated fixed-price contract, with drawings to be provided in AutoCAD and PDF formats.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C24923R0012_3.docx | DOCX document | |
| 36C24923R0012.docx | DOCX document | |
| SOW AE Construct Sterile Processing Service (SPS).docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Modification to a Previous Notice Modification to a Previous Notice
| SUBJECT* |
| 626-23-1-4264-0001 - 626A4-23-101 - A/E Construct Sterile Processing Service (SPS) |
GENERAL INFORMATION
| CONTRACTING OFFICE’S ZIP CODE* |
| 37129 |
| SOLICITATION NUMBER* |
| 36C24923R0012 |
| BASE NOTICE TYPE |
| P |
| RESPONSE DATE/TIME/ZONE |
| 11-08-2022 14:00 CENTRAL TIME, CHICAGO, USA |
| ARCHIVE |
| 99 DAYS AFTER THE RESPONSE DATE |
| RECOVERY ACT FUNDS |
| N |
| SET-ASIDE |
| SDVOSBC |
| PRODUCT SERVICE CODE* |
| C1DA |
| NAICS CODE* |
| 541330 |
| CONTRACTING OFFICE ADDRESS |
| Department of Veterans Affairs |
Network Contracting Office 9 (90C)
NCO 9
1639 Medical Center Parkway, Suite 400 Murfreesboro TN 37129
POINT OF CONTACT*
Contract Specialist Vance Rosebush vance.rosebush@va.gov 615-225-5975
PLACE OF PERFORMANCE
| ADDRESS |
| Alvin C. York VA Medical Center |
3400 Lebanon Road
Murfreesboro, TN
| POSTAL CODE |
| 37129 |
| COUNTRY |
| USA |
ADDITIONAL INFORMATION
AGENCY’S URL
URL DESCRIPTION
| AGENCY CONTACT’S EMAIL ADDRESS |
| vance.rosebush@va.gov |
EMAIL DESCRIPTION
DESCRIPTION
Question 1 - The SOW calls for: “The A/E shall perform independent space planning”. Is this independent space planning part of the A/E team or is this a third part space planning consultant hired by the A/E?
Answer: The intent is to use personnel within the AE family, but not on the specific design team for this project or “in-house” with personnel not assigned to the project.
Question 2 - Does the A/E team need to hire a third part/Independent QA review team? Or is this hired by the VA?
Answer: The intent is to use personnel within the AE family, but not on the specific design team for this project or “in-house” with personnel not assigned to the project.
Question 3 - Is a third-party/independent QA review required for each submittal?
Answer: The intent is to use personnel within the AE family, but not on the specific design team for this project or “in-house” with personnel not assigned to the project.
Question 4 - Does the 261-day schedule include several days for an independent QA review & comment, as well as corrections?
Answer: See schedule in SOW which gives the days for design and review.
Question 5 - Does the A/E team need to hire a third-party/independent fire protection/life safety reviewer? Or this hired by the VA?
Answer: It is typical that the AE provide the 65% or the 95% drawings to the VA’s independent Fire Review engineers. This is provided by the VA- Booze Allen Hamilton and is mandatory.
Question 6 - What is the old SPS renovated space future program going to be?
Answer: General Admin space
Question 7 - Is there a page limit for this SF330? If there is, are any sections excluded from the page limit?
Answer: Size: Maximum size of the e-mail message shall not exceed five (5) megabytes. Only one email is permitted unless otherwise stated in this paragraph or in writing by a Contracting Officer.
Question 8 - Is there a specific minimum or maximum number of example projects required for section F?
Answer: Minimum of 3 to 5 maximum projects between $5M and $10M construction projects.
Question 9 – To clarify the construction budget listed in the SOW - The A/E shall provide estimates and design within funding limitations. The A/E shall design for a construction budget between $5 million to $10 million.
Answer: The A/E shall design for a construction budget of $8,208,000.
Interested firms should submit their current SF330 to vance.rosebush@va.gov. The SF330s are due on Monday, November 14, 2022, at 2:00 PM Central Standard Time (CST). See Electronic Submission Requirements for instructions on submitting your SF330.
Project 626A4-23-101 - A/E Construct Sterile Processing Service (SPS)
| *= Required Field |
| Modification to a Previous Notice |
Modification to a Previous Notice
File details come from the government source that posted it. Updated .