Vendor Questions Luxury Restroom.pdf
PDF 69 KB Posted
- Solicitation number
- 36C24923Q0133
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C24923Q0133 0001_2.docx | DOCX document | |
| REGISTER OF WAGE DETERMINATIONS Rutherford-Davidson 2015-4647 Rev 22 12-27-2022.pdf | ||
| 36C24923Q0133 0001_1.docx | DOCX document | |
| 36C24923Q0133_1.docx | DOCX document | |
| RFQ 36C24923Q0133 Luxury Portable Restrooms Updated.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1. The trailers are required to have lights and heating, which will require an electrical connection.
Is the service provider supposed to supply this or the VA? If the service provider, please provide the closest point where we can provide 240-volt power from.
If we are to provide it, we will request a site visit.
Answer: There are 3 circuits of 30amp 120V power is onsite connected to existing trailer.
2. Is this a new requirement, or is there an incumbent contractor?
Answer: This is not a new requirement, and there is an incumbent contractor.
3. If existing, can you provide me the contractor and award amount?
Answer: 36C24923C0016 / PORTABLE RESTROOMS OF TENNESSEE LLC
4. Are the units, including the ramp(s), need to be customized for ADA requirements?
Answer: They shall meet ADA requirements.
5. Service contract act applies – do you have the wage determination sheet?
Answer: Yes, please see the attached.
6. After reviewing the SOW when customers states utility connections will be hooking up the power and water connection for the unit and there will be no sewer hookup. Does this mean power and water needs to be provided by the contractor?
Answer: Power and water are onsite, and the contractor will hook up to them.
7. Do you have a picture of the Trailer the customer is looking for?
Answer: No, see requirements.
8. Do you know what outlet type or voltage is at the office for connection?
Answer: 3 circuits of 120V
9. Do the trailers have to be ADA-compliant?
Answer: Yes
10. Can we meet the requirements of this solicitation by using two trailers instead of one?
11. On the Scope of work item B, it states “The contractor shall provide a portable restroom trailer divided into men’s section and women section”, can this requirement include 2 trailers?
File details come from the government source that posted it. Updated .