36C24820Q0007-0001001.pdf
PDF 109 KB Posted
- Attached to
- Uniforms for Food and Nutrition Service
- Solicitation number
- 36C24820Q0007
About this file
36C24820Q0007 0001 Attachment A - Questions and Answers 36C24820Q0007 Uniforms.pdf
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C24820Q0007-0001000.pdf | ||
| 36C24820Q0007-000.docx | DOCX document | |
| 36C24820Q0007-003.pdf | ||
| 36C24820Q0007-001.pdf | ||
| 36C24820Q0007-002.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachment A 36C24820Q0007 0001
Questions and Answers for RFQ 36C24820Q0007
1. Will the uniform be rented or Lease? Or will you be buying the uniform?
Answer: We will be buying the uniforms.
2. Is any way we could get a picture of the chef coat being requested?
Answer: It does not have to be this exact coat, but the preference is grey as it will be better for spillage than white or black.
With black detailing:
With light grey detailing:
3. Do you have style #'s for the 2 different Chef Coats and the Black Cargo Pants?
Answer: Yes, please note, it does not have to be this exact coat, but the grey color is preferred to white or black due to spillage. With black detailing, the coat is Plymouth SKU 135324; and, with light grey detailing, the coat is Plymouth SKU 135330. The cargo pants are SKU 106016.
4. Is there any embroidery on the uniform?
Answer: There is no embroidery on the uniform.
5. Must the pants and shirts come from the same supplier?
Attachment A 36C24820Q0007 0001
Answer: No, we will not be changing systems.
6. Is there a data plate on the shelves?
Answer: No, they do not have to come from the supplier, but delivery dates need to be coordinated as best as possible.
7. Please clarify if the Government intentionally left out Large Chef Coats between CLIN 0009 and
CLIN 0010.
Answer: I double checked and no large size was requested.
8. Please clarify the sizes on CLIN(s) 0008, 0009,0010, 0011, 0012, and 0013. For example, on
CLIN0008 it says “SMALL MEDIUM (10 PC).” And its consistent on the other CLINS until CLIN
0014.
Answer: Not sure why/how the word “small” showed up on line items 0008-0013. Please strikeout the word “small”, e.g. CLIN 0008 should read MEDIUM (10 PC).
9. CLIN 0011 and CLIN 0012 both have 3XL (XXXL) for the size and a quantity of 5. We request clarification this is correct or if CLIN 0012 should be 4XL (XXXXL).
Answer: CLIN 0011 is 3XL with the black trim and contrasting panels. CLIN 0012 is 3XL with the light grey trim and contrasting panels. The light grey trim is for staff and the black trim is for supervisors. That was the reasoning for the trim color differences.
File details come from the government source that posted it.