Attachment 1. Questions_Answers. Prestonsburg.pdf
PDF 236 KB Posted
- Attached to
- X1DZ--CBOC Space for Lease Prestonsburg, KY Lease Solicitation - Request for Lease Proposal
- Solicitation number
- 36C24522R0113
View the file
Other files
Show all 31
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Request for Lease Proposal / Solicitation #: 36C24522R0113 | Prestonsburg, KY
Hershel “Woody” Williams VAMC
Questions and Answers
Number Vendor Question Government Response
1 Should each volume be a separate document or should each volume be a separate tab in one document?
The Volume indicates the documents that should be submitted utilizing that label.
Each volume should be a separate document or if combined, must be separated by a divider page clearly marked with the Volume Title. All document requirements within a Volume must be contained within that Volume and not submitted separately.
2 Volume 1, h. Proposed Milestone Plan or Critical Path of Build Out Phase (RLP Section 4.05) – RLP 4.05 is the Factor Descriptions. Since other sections in each volume refer to the Factors individually, what information are you looking for in Volume 1, h?
Proposed Milestone Plan means construction critical path from award to construction completion.
3 Volume 2, c. Prior Use (RLP Section 3.06) – 3.06 is Additional Submittals which has 28 points, none of which say “prior use.” The only section that refers to “Prior Use” is “Exhibit Y, Prior Use of Building Report” which was not provided.
Exhibit Y is to be submitted by the Offeror as a document under Volume 2.
Correction to Volume 2-c.:
From: Prior Use (RLP Section 3.06)
To: Prior Use (RLP Section 2.10 and 2.11)
4 Volume 2, m. Pre-lease building security plan (RLP Section 3.45) – There is no “Section 3.45”. The Exhibit J, Pre-Lease Building Security Plan was also not provided. What should be included in this section?
Exhibit J is to be submitted by the Offeror as a document under Volume 2.
For Exhibit J, Offeror is to submit a plan on how they will meet the requirements of this section.
Correction to Volume 2, m.:
From: Pre-Lease Building Security Plan (RLP Section 3.45)
To: Pre-Lease Building Security Plan (Lease Section 3.45)
5 Seismic Offer Forms - Exhibit Q was not provided to complete for Volume 2,
o. Seismic offer forms
Exhibit Q has been uploaded as an attachment.
6 Volume 3, b. Supporting Information – Is there anything in particular you are looking for?
Correction to Volume 3, b:
To: Resume or vitae of key personnel.
Not to exceed 10 pages, single sided, with font no smaller than 10-point.
7 Volume 3, c. Program Management & Response Plan (RLP Section 4.05) – This includes the same information as Volume 3, a. Technical Capability Narrative”. Include the same thing twice?
Volume 3.a refers to Factor 4, Subfactor 1.
Volume 3.c, refers to Factor 4, Subfactor 2.
8 Volume 3, d. Emergency Preparedness Plans (RLP Section 4.05) – This is also part of Volume 3, a. Technical Capability Narrative. Repeat the same information? Should Exhibit U, Emergency/Maintenance Service Plan be included here? If so, will this Exhibit be provided?
Volume 3.a refers to Factor 4, Subfactor 1.
Volume 3.d, refers to Factor 4, Subfactor 2.
The Offeror provides their proposed Emergency/Maintenance service plan.
9 Should we include missing requested items in Volume 5? (Ex. 3.06 Items – P.
Vending, V. National Environmental Policy Act, AA. Construction Schule, etc.)
Volume 5 is used at the Offeror’s discretion and may be used to provide additional items not requested in other Volumes.
(Part 1)
Forms/Exhibits:
- Should forms be submitted individually? (with one email, but each exhibit as a separate document? This has been a request from the VA in the past)
Forms should be submitted utilizing their respective Volume.
See response to Question 1.
(Part 2)
- If each Exhibit should be submitted where specifically mentioned in each volume, should the remaining forms be submitted in Volume 5/Other?
(Including Exhibits A, B, C, D, E, L, P, W, Amendments, RLP)
See response to question 9 above.
(Part 3)
- Multiple Exhibits are missing, some of which are mentioned through different volumes. Will these Exhibits be
RLP Section 1.06 list all Exhibits including VA-provided documents as well as Offeror-provided documents.
provided? (Missing Exhibit: J, Q, R, S, T, U, X, Y)
The Exhibits listed as “TBD” in the RLP are “reserved” and will be included in the Lease prior to award.
The “TBD” Exhibits are to be provided by the Offeror with their Proposal as stated in the Volumes.
All offers must be received by date listed in RLP to be considered for award.
File details come from the government source that posted it. Updated .