36C24223Q1148 0001.docx

DOCX document 22 KB Posted

Attached to
U099--FY23 Elder Veterans Suicide Prevention Training Video
Solicitation number
36C24223Q1148
Issued by

About this file

This document provides answers to questions from potential offerors on solicitation number 36C24223Q1148 from the Department of Veterans Affairs for an Elder Veterans Suicide Prevention Training Video. The solicitation seeks a video of up to 10 minutes involving dramatized learning scenarios filmed over 3 days with 3 actors, up to 10 minutes of host segments filmed over 1 day with the same actors, and 1 day of filming at a patient's home. Offerors must film testimonials and dramatized scenes in a NYC location and include up to 1 minute of custom original animation in the whiteboard style. Quotations are due by email to the contracting officer by September 11, 2023. The period of performance is September 30, 2023 through November 30, 2023 with delivery of the finished video by the end of the year.

View the file

Other files

File Type Posted
36C24223Q1148.pdf PDF
Wage Determination.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) Department of Veterans Affairs Network Contracting Office (NCO) 2 2875 Union Road Suite 3500 Cheektowaga

NY

14227 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office (NCO) 2 2875 Union Road Suite 3500 Cheektowaga

NY

14227 To all Offerors/Bidders

36C24223Q1148 09-06-2023

X

The purpose of this Amendment #A0001 is to provide answers to the following questions and to make an update to the Statement of Work (SOW) which are included herewith.

Leia LaBruna Contracting Officer Solicitation # 36C24223Q1148, Attachment A , Amendment A00001

Question 1: Is there an incumbent? Can you share their name?

Answer 1: No, there is no incumbent.

Question 2: Do you have a reference/example of what you want the videos to look like?

Answer2: This is the video quality we’re looking for: VA Research Series | Project Life Force (Cut A) on Vimeo Question 3: What do you mean by “unlimited rounds of review” to script consulting?

Answer 3: Unlimited rounds of review means we can tweak the script and plans until we completely approve.

Question 4: How many camera angels you would be looking for on this project?

Answer 4: Camera angles will be similar to the video referenced in Question 2.

Question 5: What aspect(s) are most important to address about the connection between suicide and gun safety (and/or, the preferred percentage of breakdown of this content)?

Answer 5: The therapy that the video is centered on deals with gun safety and mental health techniques to stop elder veterans from using their weapons in a suicide attempt. They are statistically more likely than other age groups to do this.

Question 6: Is the intended audience limited to elderly vets at the James J. Peters VA Medical Center?

Answer 6: -Audience is primarily VA mental health clinicians (psychologists, psychiatrists, etc) nationwide but will also be available to non-VA clinicians.

Question 7: What are the distribution goals/ on which platform(s) will this video be seen?

Answer 7: This video will be used in the TMS training platform as well as in virtual and in person training sessions run by the project team with a live audience of clinicians.

Question 8: Can you provide more details on actor casting? Is there any specific requirement related to actors?

Answer 8: In general, we’ll need both men and women of various ethnicities to represent the Bronx veteran population. The ‘patient’ actors would also need to be a little older, around 50+.

Question 9: If we have substantial video production experience but none with veterans or suicide prevention, does that preclude us from working on this project?

Answer 9: The Government will evaluate quotations using the comparative evaluation process outlined in FAR 13.106-2 (b) (3). Quotations will be compared to one another to determine which provides the best benefit to the Government. The Government reserves the right to consider a quotation other than the lowest price that provides additional benefit(s). Quotations may exceed minimum requirements of the solicitation. The Government reserves the right to select a quotation that provides benefit to the Government but is not required to do so. See section E.4 of the RFQ document.

Question 10: Confirming steps to correctly submit the RFQ.

Complete the SF 1449 attached to the Solicitation Write a technical description of the items being offered in sufficient detail to evaluate compliance Draw up a copy of the representations and certifications at Federal Acquisition Regulation (FAR) 52.212-3

Write an acknowledgment of Solicitation Amendments

Write up Past performance information

Answer 10: Yes, all of the above is necessary to be considered for award.

Question 11: I am reaching out to confirm our quote submission should be emailed to you? Or is there another route we should take to send the response?

Answer 11: All responses must be emailed to the Contracting Officer, Leia LaBruna at leia.labruna@va.gov by 9/11/2023 by 10AM EST.

Question 12: If we film in ModernEpic’s studio, are we expected to rent that space and should that cost be included in our budget proposal?

If we do rent the studio, what are the costs and what is provided (do we need to bring in our own equipment, etc)?

Answer 12: Modern Epic doesn’t rent out their studio so anyone getting the contract would need to find studio or a shooting location. We could work with the vendor on that. See update to the Statement of Work (SOW) at the end of this document.

Question 13: Please clarify ‘script consulting.’ Will the VA provide the initial script or just an outline or message points, with the expectation that vendors will provide scripting from there?

Answer 13: We will need help developing a script. We have some language for dialog but not all.

Question 14: Will all of the production take place in NYC or the surrounding area?

Answer 14: Preferably, yes.

Question 15: If an alternate studio is suggested, does it need to be in Manhattan (as Epic’s studio is located there) or can it be in the NYC metropolitan area (ie: Brooklyn, etc.)

Answer 15: Anywhere in NYC area.

Question 16: Given the PoP running from 9/30/23 – 11/30/23 – what is the anticipated/required delivery of the finished product?

Answer 16: End of year would be ideal.

Question 17: Will social media deliverables be needed for this project?

Answer 17: No.

Question 18: Animation can take many styles and forms. Can you provide link(s) to the style(s) of animation you’re looking for in the piece?

Answer 18: Whiteboard animation with bullet points style.

Question 19: what companies has the VA worked with on similar video production projects in the past?

Answer 19: We have never done a video through VA before Question 20: For casting, is the host included as one of the 3 actors, or is he/she being provided by the VA?

Answer 20: The host will not be provided by the VA.

Statement of Work (SOW) Update: Section 4, Scope of Work.

Original:

The video will involve:

· Up to 10 minutes of Dramatized Learning Scenario & Commentary filmed with 3 actors over 3 days

· Up to 10 minutes of Host segments & Testimonials filmed with same 3 actors over 1 day

· 1 day of ‘patient home’ Location rental

· Testimonials filming & 2 days of dramatization filming in either ModernEpic’s studio or a NYC location provided by Client

· Up to 1 minute of custom, original animation Updated:

The video will involve:

· Up to 10 minutes of Dramatized Learning Scenario & Commentary filmed with 3 actors over 3 days

· Up to 10 minutes of Host segments & Testimonials filmed with same 3 actors over 1 day

· 1 day of ‘patient home’ Location rental

· Testimonials filming & 2 days of dramatization filming in a NYC location provided by Client

· Up to 1 minute of custom, original animation

File details come from the government source that posted it. Updated .