View the file

Other files

File Type Posted
S01. 36C24221Q0811 Updated.docx DOCX document
P07. Wage Westchester Updated 2015-4187.pdf PDF
P07 Wage Dutchess Updated 2015-5777.pdf PDF
Price Schedule Updated 36C24221Q0811.xlsx XLSX spreadsheet
36C24221Q0811 0001.docx DOCX document
P07 Wage Dutchess 2015-5777.pdf PDF
52.217-8 OPTION TO EXTEND SERVICE (6 MONTHS).docx DOCX document
P07. Wage Westchester 2015-4187.pdf PDF
Price Schedule 36C24221Q0811.xlsx XLSX spreadsheet
36C24221Q0811.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question & Answers

1. Could you please tell me if this is a new requirement, or if there is a current or previous contractor who has performed similar services?

This is a new Boiler inspection requirement. This is a new solicitation for a base plus 4 option year contract.

1. If available, can you please send along the incumbent contract or task order number?

It is illegal for a Contracting Officer to provide this information to an entity that was not an interested party to the previous procurement.

1. Your pricing schedule I have attached. It has a lot of other attachments at the bottom of the excel spread sheet. I do not understand what you are looking for in the other pages?

Contracting downloaded the Price Schedule from the ECMS system on the Excel Spread Sheet. There will be modifications made to the excel Sheet where must of the columns will be hidden. Please complete the columns which are seen.

1. Under the VA directive 1810 for boilers pressure vessels The NDT testing for DA tanks is only completed every 6 years. Was it your intension to require the performance of non-destructive tests using the wet fluorescent magnetic particle (WFMT), ultrasonic testing (UT), and any other necessary non-destructive tests every year?

Yes, it is our intention to perform this nondestructive testing on a yearly basis. While the directive requires it every 6 years there is no harm in exceeding the minimum standards of expectation.

1. Under the Statement of Work section #5 para. I -M will significantly drive up the price if preformed every year. Can you please ask the end user if this is what they are requiring?

Yes, it is our intention to perform this nondestructive testing on a yearly basis. While the directive requires it every 6 years there is no harm in exceeding the minimum standards of expectation.

File details come from the government source that posted it. Updated .