36C10G19Q0050-007.docx

DOCX document 35 KB Posted

Attached to
NX EQ Patient Scales (VA-18-00107645) Welch Allyn Scales, Brand Name or Equal
Solicitation number
36C10G19Q0050
Issued by

About this file

36C10G19Q0050 36C10G19Q0050_2.docx

View the file

Other files

File Type Posted
36C10G19Q0050-003.docx DOCX document
36C10G19Q0050-001.xlsx XLSX spreadsheet
36C10G19Q0050-002.docx DOCX document
36C10G19Q0050-000.docx DOCX document
36C10G19Q0050-006.xlsx XLSX spreadsheet
36C10G19Q0050-004.docx DOCX document
36C10G19Q0050-005.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FedBizOpps Amendment to a Previous Combined Solicitation

CLASSIFICATION CODE

SUBJECT

CONTRACTING OFFICE'S

ZIP-CODE

SOLICITATION NUMBER

BASE NOTICE TYPE

RESPONSE

DATE (MM-DD-YYYY)

ARCHIVE

DAYS AFTER THE RESPONSE DATE

RECOVERY ACT FUNDS

SET-ASIDE

NAICS CODE

CONTRACTING OFFICE

ADDRESS

POINT OF CONTACT

(POC Information Automatically Filled from User Profile Unless Entered)

DESCRIPTION

See Attachment

AGENCY'S URL

URL DESCRIPTION

AGENCY CONTACT'S EMAIL

ADDRESS

EMAIL DESCRIPTION

ADDRESS

POSTAL CODE

COUNTRY

ADDITIONAL INFORMATION

GENERAL INFORMATION

PLACE OF PERFORMANCE

* = Required Field FedBizOpps Amendment to a Previous Combined Solicitation Rev. March 2010 NX EQ Patient Scales (VA-18-00107645) Welch Allyn Scales, Brand Name or Equal 22408-2697 36C10G19Q0050 06-07-2019 N 333997 U.S. Department of Veterans Affairs OPAL | Strategic Acquisition Center 10300 Spotsylvania Ave | STE 400 Fredericksburg VA 22408-2697 Terri Duenas Terri.Duenas@va.gov www.va.gov/OfficeOfAcquisitionOperations/about/sac.asp VA | OALC | OPAL | Strategic Acquisition Center

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION

OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknow ledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE P

LACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO:

Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINIST

RATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change a n offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and c onditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP C ode) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO

MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 05-21-2019 36C10G19Q0050

VA-18-00107645

36C10G U.S. Department of Veterans Affairs OPAL | Strategic Acquisition Center 10300 Spotsylvania Ave | STE 400 Fredericksburg VA 22408-2697 36C10G U.S. Department of Veterans Affairs OPAL | Strategic Acquisition Center 10300 Spotsylvania Ave | STE 400 Fredericksburg VA 22408-2697 To all Offerors/Bidders

36C10G19Q0050 05-06-2019

X X X June 7, 2019 at 5:00 PM The purpose of this amendment is to answer questions submitted by vendors.

Questions and answers are provided on the following pages attached to this notice.

Robert Wilson Contracting Officer 36C10G19Q0050

NX EQ PATIENT SCALES

Amendment 0001 - Questions & Answers

1. Presentation: Will there be an opportunity to demonstrate scales in person?

Answer: No. Instructions for quote submission are stated in Attachment E – Solicitation Provisions and are all-inclusive.

2. Shipping/Freight: Is it accurate to assume that consolidation points within the continental US would be used for shipments to U.S Territories, Guam and the Philippines?

Answer: Vendors should quote pricing while taking shipping into consideration. While consolidation points may be available when shipping to VA facilities outside of the Continental US (CONUS), these are not guaranteed. The solicitation incorporates the FAR clause 52.247-34 F.O.B. Destination (incorporated by reference, ATTACHMENT C – CONTRACT CLAUSES, page 13). Free on board at destination shipping is the responsibility of the vendor and must be included in the firm fixed price quote. For full text, refer to the FAR section 52; an excerpt of this reference follows:

52.247-34 (a) (1) Free of expense to the Government, on board the carrier’s conveyance, at a specified delivery point where the consignee’s facility (plant, warehouse, store, lot, or other location to which shipment can be made) is located.

3. Optional Accessories: The Welch Allyn products we are asked to quote against does not make mention of optional Height Rods. Previously, multiple VA facilities have purchased (Vendor) scales with height rods. Is there an opportunity to present product ordered by the VA which Welch Allyn does not have a cross for?

Answer: Yes. Vendors are encouraged to submit optional accessories commonly ordered with the listed CLINs.

4. Standard Handrails: (Vendor) wheelchair scales come standard with handrails. Welch Allyn wheelchair scales offer optional handrails. The spreadsheet provided in the solicitation does not make reference to optional handrails for Welch Allyn wheelchair scales. Is it fair to assume that all Welch Allyn wheelchair scales presented do not include handrails?

Answer: If (Vendor) wheelchair scales come standard with handrails, it would suffice to submit documentation that indicates such with the quote/submission.

5. Additional Scale Models: The VA currently purchases a number of (Vendor) scale models that Welch Allyn does not have a comparable cross model. Is there an opportunity to present (Vendor) product, currently being ordered by the VA, which Welch Allyn does not have an offering for?

Answer: Submissions should indicate which CLIN the product (brand name or equal) correlates to. Additionally, the critical component to the evaluation are the Salient Characteristics (SCs). When an equal brand/model meets all of the SCs, regardless of being an exact cross over or match, it is considered technically acceptable and eligible for award.

6. Lead Time: The quantities stated are assumed to be an annual total of volume ordered. (Vendor) takes pride in our short lead time and the typical lead time for low volume orders of 1-3 scales is 2-3 days ARO. Naturally, large volume orders, shipping at a single time will be longer. How would you like us to present this?

Answer: Our NX contracts shipping language is a standard 30-45 day delivery requirement. Any additional information provided that accelerates delivery will be considered an additional benefit when comparing quotes.

7. Price Evaluation: Three CLIN’s (0006, 0009, 0012) represent about 90% of the estimated scale requirements. Is it correct that all twelve CLIN’s are weighted equally in the pricing evaluation?

Answer: Yes. Each CLIN is equal in terms of pricing. Pricing will be evaluated against fair market prices to determine that the prices are fair and reasonable.

8. File Size Limitations. Is there a limit on file size when accepting attached documents on your end? As noted in the solicitation, zipping of files is not allowed.

Answer: VA’s email transmission size restriction is 10MB per email. Per Attachment E – Solicitation Provisions, paragraph E.6 Instructions to Offerors:

“Each volume shall be submitted on a separate PDF or Excel document,” and “offerors should attempt to contain complete volume within single email transmissions (and not split volumes).”

File details come from the government source that posted it.