Questions and Answers for MTC Lobby Modernization (Large Electronic Displays).pdf
PDF 107 KB Posted
- Solicitation number
- 24-P-0000-014470
About this file
This document is a Questions and Answers (Q&A) for a Request for Quote (RFQ) related to the MTC Lobby Modernization (Large Electronic Displays) federal contract opportunity.
The RFQ is for two separate quotes: Quote 1 for five electronic displays and Quote 2 for eight electronic displays, including wall-mounts or floor stands, attachment, installation, and standard warranty. No specific form is required, and bids must be submitted by 22 August 10am MDT via email to the primary and secondary points of contact. A Secret Facility Clearance is not required, and the period of performance is 30 days from contract award. No media players are needed. All questions must be submitted by email to the points of contact. This requirement is a 100% small business set-aside and will be awarded as a Firm Fixed Price contract based on Lowest Priced Technical Acceptable.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| PWS for MTC Lobby Upgrade Jul 31 Change.pdf | ||
| MTC Lobby Display Salient Characteristics 01AUG2024.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
CUI/FEDCON
CUI//FEDCON
16 August 2024
Questions and Answer for MTC Lobby Modernization (Large Electronic Displays)
Question 1: Do we submit direct quotes or use a specific form?
Answer 1: No specific form required. Both quotes shall be submitted directly in an itemized format.
Question 2: To whom do we submit our bid?
Answer 2: Both quotes should be submitted directly to primary and secondary POCs.
Question 3: What specific documentation do you require?
Answer 3: Two separate quotes are required. Quote 1 should be for the five displays with installation as described in the supporting documents. Quote 2 should be for 8 displays with installation as described in the supporting documents.
Question 4: Could you please confirm whether a Secret Facility Clearance is required from the contractor for this project?
Answer 4: Secret Facility Clearance is NOT required for this project.
Question 5: Could you provide the details regarding the period of performance for this project?
Answer 5: The period of performance shall be 30 days from award of contract.
Question 6: Are media players required for any of the displays?
Answer 6: No media players are required.
Question 7: When my Technical Team reviews this – they will have questions – to whom shall we submit our questions?
Answer 7: All questions must be submitted via email to primary and secondary POCs.
Question 8: What are the submission instructions?
Answer 8: Bids must be submitted by 22 August 10am MDT.
Question 9: To whom do we submit our bid?
Answer 9: All bids must be submitted via email to primary and secondary POCs.
Question 10: What specific documentation do you require?
Answer 10: We require the following:
Quote 1: Five (5) electronic displays (to include displays 1 through 5 ONLY, as described in supporting documents).
CUI/FEDCON
CUI//FEDCON
Quote 2: Eight (8) electronic displays (to include displays 1 through 5 PLUS 3 optional displays, as described in supporting documents).
Both quotes to include described wall-mounts or floor stand, attachment of displays to wall mounts or floor stand, installation of wall mount displays to the wall, and standard warranty as described in supporting documents.
CHINA A. MATHEWS
SFC, USA
Contracting Officer
| 2024-08-16T08:37:51-0600 | |
| MATHEWS.CHINA.AMBER.1386397038 |
File details come from the government source that posted it. Updated .