Amendment 0001.pdf
PDF 251 KB Posted
- Attached to
- Professional Services BPA + First Order Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 20341924Q00001
About this file
This document contains an amendment and questions and answers related to a solicitation. The solicitation is for a Professional Services Blanket Purchase Agreement and first order for an Off-Grid Energy Officer from the Bureau of Fiscal Service on behalf of the United States African Development Foundation. The period of performance is anticipated to be February 1, 2024 through January 31, 2027 inclusive of one base year and two option years. The solicitation is set aside 100% for 8(a) small businesses using NAICS code 541611. The incumbent contractor is Windsor Group LLC. Quotes are due by January 4, 2024 and further evaluation will take place. Questions were accepted until December 22, 2023 regarding the requirement and responses are provided in an amendment.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 20341924Q00001.pdf | ||
| Attachment A Labor Categories and Rates.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Amendment 0001 - Q&A Solicitation: 20341924Q00001
Professional Services BPA + First Order Jan. 2, 2023
1. Is there an incumbent currently supporting this contract? If so, please list their name.
Answer: Yes, the incumbent is Windsor Group LLC.
2. Is there a subcontractor on this contract? If so, please list their name.
Answer: No, there is not a current subcontractor.
3. If 8(a) firm is based in MD but teams with a DC legal firm, would that be acceptable to the client with regards to contractor location?
Answer: Yes.
4. For personnel not performing legal services, are those positions expected to be performed at the contractor office or remote (at the contractors discretion)?
Answer: All positions, roles, and responsibilities are expected to be performed at the USADF office.
5. May the Government please confirm if the instructions provided on pages 45-46 of the RFQ are for the volumes required at the BPA Level: Factor 1: Technical Approach;
Factor 2: Past Performance; and Factor 3 Price?
Answer: Volume at the BPD level as well as at task order level.
6. May the Government please confirm if the instructions outlined in Section 17.5 of the RFQ should be used when submitting responses to the initial task order – Off-Grid Energy Officer?
7. May the Government please confirm if the Offeror should submit a BPA Level Proposal Response in addition to a BPA Quote for the RFQ issued for the Off-Grid Energy Officer?
8. May the Government please confirm if the Offeror must have an office in Washington, DC or within a specific mile radius of USADF? Does Washington, DC based include Maryland and Virginia? (Sections 4.0 and 7.0 state that the Contractor should have a Washington, DC based office).
Answer: Geographical location does not matter.
9. As a new contractor to the federal contracting space, must we have past performance in the federal contracting space, or can we bring each of our professional staffers' past performance forward?
Answer: Federal space is preferable, but if no Federal experience available, other past performance can be provided.
10. Will any of our staff be required to have any level of security clearance?
Answer: No.
11. Will present boots on the ground be required at any work sites?
12. Will we required to have general or professional liability insurance for this opportunity?
Answer: Not a requirement.
13. Can the Government provide the Wage Determination for this effort?
Answer: Wage Determination is not applicable to this requirement.
14. Can the Government please confirm the page limitation for the response?
Answer: The solicitation does not include a page limitation; however responses should have a reasonable page count.
| 2024-01-02T11:55:54-0500 | |
| Paul C. White |
File details come from the government source that posted it. Updated .