Q&A-_RFP_2018-N-67631.docx

DOCX document 34 KB Posted

Attached to
Mission Support for Preparation of Toxicological Profiles
Solicitation number
2018-N-67631
Issued by

About this file

Q&A- Amendment 0001 (RFP 2018-N-67631)

View the file

Other files

File Type Posted
SF_30_2018-N-67631_Amendment_0002_TOX_IDIQ_30April2018.doc.docx DOCX document
ATTACHMENT_J6.docx DOCX document
SF_30_2018-N-67631_Amendment_0001_TOX_IDIQ_27April2018.doc DOC document
ATTACHMENT_J4.docx DOCX document
ATTACHMENT_J1.docx DOCX document
ATTACHMENT_J3.docx DOCX document
RFP__2018-N-67631.doc DOC document
ATTACHMENT_J2.docx DOCX document
ATTACHMENT_J5.docx DOCX document
ATTACHMENT_J6.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFP #2018-N-67631

Amendment 0001

Dated Issued: April 27, 2018

Questions and Answers

RFP #2018-N-67631 Amendment 0001 “Mission Support for the Preparation of Toxicological Profiles”

1. Question: Please extend the due date to two weeks after the response to questions is posted.

Answer: No. There will be no extension of the due date of the proposal.

2. Question: L.9 Proposal Submission (pg. 62)- Will ATSDR consider an electronic (e-mail) submission of the proposal?

Answer: In addition to instructions, provided under Clause L.12, General Instructions, offerors are also requested to submit an electronic copy of their proposal as well. The electronic copy is to be submitted by the closing date to Tonya Justice at wzo1@cdc.gov. The electronic copy shall also be submitted as separate volumes. There should be a separate electronic file for Volume I, Volume II, and Volume III. DO NOT combine all three volumes into one electronic file.

3. Question: L.15.b. Past/Present Performance Narrative (pg. 70, 77-78) Please clarify the pasat performance relevance bullets listed on page 77-78 (M.3- Evaluation Process), they do not match the relevance listed on page 70 (L.15.b. Past/Present Performance Narrative).

Answer: Refer to Amendment 0001 for changes made to Section M.3 Evaluation Process, Past/Present Performance Evaluation Process.

4. Question: L.14 BUSINESS PROPOSAL INSTRUCTIONS- VOLUME II (pg. 68) On page 68 of the RFP, it indicates that total loaded labor consist of base salary, overhead, Fringe, G&A and profit rates. In the next paragraph, it indicates that fringe benefits are to be shown as a separate cost category. Can the Government clarify the request to show fringe benefits as a separate cost category?

Answer: The basis for showing fringe benefits as a separate cost category is to capture the offeror’s plan for retention of employees throughout the performance period.

5. Question: Attachment J6- Task Order A, Section C.5- Technical Requirements (pg. 6). Are these core deliverables or optional items? If optional, would the contractor price them separately as optional?

C.5 Technical Requirements

16. Provide support for toxicological evaluations and consultations, including: literature searches, chemical evaluations, chemical specific consultations, documents to support emergency response activities, update to Toxicological Profiles and database programming when determined by the Government as needed.

Answer: The question does not relate to a specific deliverable. The information that the offeror is referencing from the RFP is for a task, not a deliverable. See changes made to Attachment J6.

6. Question: Attachment J6- Task Order A, Section C.4 (pg. 4)- General Requirements. Are the items in the highlighted text considered core deliverables or optional items? If optional, would the contractor price them separately as optional?

C.4 General Requirements

7. The contractor will prepare ToxFAQs (English & Spanish) and ToxGuides. The contractor may also be required to prepare Priority Data Needs (PDN) documents, Medical Management Guidelines (MMG) documents, Case Studies in Environmental Medicine, Chemical Specific Consultations, Chemical Evaluations, when determined by the Government as needed.

Answer: The question does not relate to a specific deliverable. The information that the offeror is referencing from the RFP is for a task, not a deliverable. See changes made to Attachment J6.

7. Question: L.11 Proposal Page Format (pg. 63) Evaluation Factors – .doc and .xls are file formats are only created in versions of Microsoft Office 2003 and prior. Beginning with Microsoft Office 2007, files are saved in the .docx and .xlsx formats. Is it acceptable for files on the CD-ROM to be .docx and .xlsx formats?

Answer: Yes

8. Question: Attachment J6 Task Order A, C.5 Technical Requirements- Are these core deliverables or optional items? If optional, would the contractor price them separately as optional? Please also clarify the contractor role in the meetings. Is the contractor taking minutes or also preparing and presenting the technical material?

C.5 Technical Requirements

15. Participate in Science Panel Review/Minimal Risk Level Workgroup meetings and provide written minutes of the meetings.

Answer: The question does not relate to a specific deliverable. The information that the offeror is referencing from the RFP is for a task, not a deliverable. See changes made to Attachment J6.

The contractor’s role is to prepare Minimal Risk Level (MRL) deliverables, provide support to the chemical manager for the meeting, and to provide a written summary of the meeting. The contractor is required to participate in MRL meetings and to provide minutes. The contractor is not required to present technical material.

File details come from the government source that posted it.