Q and A sheet for INL RFQ for 19PE5024Q0025.pdf
PDF 201 KB Posted
- Attached to
- Police program-Office Furniture-DIRNIC
- Solicitation number
- 19PE5024Q0025
- Issued by
-
Department of State US Embassy Lima
About this file
This document is a Q&A sheet for Request for Quotation (RFQ) 19PE5024Q0025 issued by the U.S. Department of State's U.S. Embassy in Lima, Peru for the procurement of office furniture for the International Narcotics and Law Enforcement Section (INL) operation.
The key details are as follows: The solicitation requires vendors to provide office furniture and meet the specified technical requirements. The solicitation states the payment terms, which do not align with the 60/30/10 terms proposed by the vendor. The solicitation also specifies the delivery location and timeframe, which is within two weeks after the award notification. Vendors are required to have a permanent business address in Peru and local past performance. The solicitation allows for minor variations in the specified furniture dimensions and accessories, as long as they meet the functional requirements. The award is expected within one week from the due date for offer submissions.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFQ 19PE5024Q0025 furniture.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Q&A sheet for RFQ 19PE5024Q0025
1. Question: Our payment conditions are 60% advance payment 30% against product nationalization 10% against delivery, please confirm if it is possible to work with this?
Answer: No, please refer to payment terms on page 05 of the solicitation.
2. Question: For this process we are proposing products that comes from Colombia, please confirm that the delivery would be made by Contract at the address: Av.
Paseo de la República 1791, La Victoria, 5th level. Lima, Peru (Contract would take care of maritime transportation, nationalization, local transportation, installation) Answer: Correct, as stated on page 05 of the solicitation, awardee is responsible for bearing all costs up to the point of installation.
3. Question: Please confirm if the specified delivery address is the same as where the furniture will be installed. Or If that address belongs to a warehouse, please confirm who will be in charge of the transportation from this point to the place where it will be installed.
Answer: Correct, as stated on page 05 of the solicitation
4. Question: Please can you confirm when do you expect to have the furniture installed.?
Answer: Within two weeks after the award notification
5. Question: Please can you confirm when do you expect to share the winner of the tender.?
Answer: Within a week from due date of offers submission.
Technical proposal:
For item 1,3,5 please confirm:
6. Question: Is it necessary for the modesty panel to have the measurements specified in the descriptions? We suggest the height be : 40 centimeters Answer: If there is a slightly difference, it is ok (approximately 5 cms).
7. Question: Does the space where the furniture will be installed require electrical accessories for Peruvian 220 V or American 120 V voltage?
Answer: 220 voltage, for Peruvian use.
8. Question: If we do not have exactly the same grommet as the one you are specifing ,is it possible to propose a similar one that adapts to the requirement?
Answer: Yes, as long as it adapts functionally to the requirement.
9. Question: Is it possible to replace the electrical grommet with a folding lid made of the same material as the table Surface, that provides access to a cable
Q&A sheet for RFQ 19PE5024Q0025 management trayl where the client would install the electrical outlets so that the user can connect their devices? Please fin dan image below:
Answer: No, offers shall follow the same characteristics cited in the solicitation.
10. Question: Contract Perú is a brunch of Contract Colombia, The company has 41 years on the market in Colombia, and 4 years in Perú . We accomplish the number 1 requirement since that time.
Answer: Yes, as long as offerors have a permanent business address in Peru and local past performance.
File details come from the government source that posted it. Updated .