Questions_and_answers.pdf
PDF 369 KB Posted
- Attached to
- Cell Phone Services
- Solicitation number
- 19JO1018Q0005
- Issued by
-
Department of State US Embassy Amman
About this file
Questions and answers for the cell phone solicitation
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SF-1449_.pdf | ||
| Solicitation___19JO1018Q0005.pdf | ||
| Cover_Letter.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Subject: Questions and answers for the cell phones services:
1. Please Confirm that the VIP Temporary handsets are only the basic kit not including the Pouch and the Fixed Hands Free Kit, and the SIM card will be on Group 3.
Answer: Confirmed.
2. WAP is referring to the Data Services (GPRS, 3G and 4G), please confirm.
Answer Question not understood. WAP references APN settings for phone devices to access the internet, send MMS or use your phone for tethering and personal hotspots.
General Packet Radio Service (GPRS) is a packet oriented mobile data standard on the 2G and 3G cellular communication network's
3. In the technical evaluation; will there be any technical points (Scores) on keeping the same current numbers from the existing service provide?
Answer: The technical evaluation will be based on all the points addressed in section 3 and section 4 of the solicitation.
4. What are the technical evaluation’s main points?
Answer: The technical evaluation will be based on all the points addressed in section 3 and section 4 of the solicitation.
5. As there are A-Z international destinations the equation (1+2+3A+3B+3C+3D+4A+4B+5A+5B) will never be clear, please advise if the answer “NA, Please Refer to The Attached” will disqualify us from the bid.
Answer: The offeror should fill out 1+2+ 3 + 4A and 5A, as for 4B and 5B, it is acceptable to address (refer to the attached)
6. Reference to point 5 above, please note that the table in page 9/55 would not be filled as the international destinations are unclear, Advise if we can fill the table in page 9/55 without international calls cost been calculated.
Answer: Same as question 5, fill out the blanks required
7. What is the difference between Cell phone lines and data (Smart) phone lines? Does Cell Phone lines refer to Group 4 lines that are limited to calls within Jordan?
Answer: Cell phone lines means lines without data (only calls), Smart phone lines means lines with data bundle.
8. Regarding block number 12 in the SF-1449, should we complete it with the total number of discounts or should it include all the details of the total amount. Noting that the amount of discount will vary based on the number of lines and the split between the packages.
Answer: The offerer does not need to fill in Block 12.
9. Regarding block number 23 and 24 in the SF-1449, we will not be able to put the total amount since we don’t have the exact number of lines and the split between the groups. Kindly provide us with your feedback in order to complete it properly.
10. How should we complete the total yearly price without having the exact number of lines and the split between the groups?
11. Regarding the 1800 cell phones line, should they include data bundle? If yes, where should we fill in the data bundle ((as it is not mentioned in the table)?
Answer: Cell phone lines mean lines without data (only calls)
12. Regarding the 1200 smart phones line, should they include data bundle? If yes, where should we fill in the data bundle ((as it is not mentioned in the table)?
Answer: Smart phone lines mean lines with data bundle.
13. What does the 100 in column two in point number (3, 4 & 5) refer to?
Answer: 100 refers to 100 minutes
14. Should we use the table to fill in the pay as you go rates only or should we include bundles from different services?
Answer: the pricing mechanism allowing to propose additional plans in a separate attachment.
15. What is the required type of cell phones? Smart phone or featured phones (non-smart)?
Answer: it will be basic featured phones with no specific type.
16. The U.S. Embassy is using around 2500 lines for official purposes, can we have the number of line under each groups?
Answer: there is no distribution of lines of each group as this will be an internal policy
17. What is the excepted quantity of the basic package? And is it provided to all of the 2500 lines?
Answer: there is no distribution of lines of each group as this will be an internal policy.
18. What is the mobile phone type required in the basic package smart phone or featured phones (non-smart) Answer: it will be basic featured phones.
19. What is the distribution of the 3000 lines under each group (1, 2, 3 and 4)?
Answer: there is no distribution of lines of each group as this will be an internal policy.
20. What is the average invoice per line under each group?
Answer: there is no average foe the usage of the lines.
21. As mentioned above, it will not be possible to complete block number 23 and 24 in the SF-1449 since we don’t have the exact number of lines and the split between the groups. Kindly provide us with your feedback in order to complete it properly.
Answer: Fill out the pricing section at page (4 thru 9) and we will do necessary calculation
22. Is the price evaluation going to be for the base year alone and then the option or it will be for the total of both?
Answer: The price evaluation is going to be for the base year plus the four options year as stated in section one of solicitation.
23. Is there any weights on the value provided in the packages (best value for money) or is it going to be based purely on the lowest price?
Answer: The determination will be on the lowest price technically acceptable proposals.
File details come from the government source that posted it.