TAB_H_QAs_Aug04_2023_DS1929B.pdf
PDF 214 KB Posted
- Solicitation number
- 19BK8023Q0008
- Issued by
-
Department of State
About this file
This document provides questions and answers regarding Solicitation Number SBK80023Q0008 from the U.S. Embassy in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina seeking interior wall and ceiling painting services for U.S. government leased residential and official buildings in Sarajevo. Prospective offerors are not required to complete blocks 19 and 24 on the SF-1449 form, and have already completed SAM.gov representations and certifications during registration, so do not need to complete Section 5 of the RFQ. Offerors may submit published unit prices for work and materials as required by the schedule in Section 1 of the RFQ, and include any discounts that would apply to those prices during contract performance under a awarded blanket purchase agreement.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| TAB_H_QAs_Aug15_2023_DS1929B.pdf | ||
| TAB_H_QAs_Jul28_2023_DS1929B.pdf | ||
| TAB_H_QAs_Jul21_2023_DS1929B.pdf | ||
| 19BK8023Q0008.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
August 04, 2023
The Embassy of the United States of America Procurement & Contracting Office Robert C. Frasurea 1 71000 Sarajevo Bosnia-Herzegovina
Dear Prospective Offerors:
SUBJECT: Solicitation Number: SBK80023Q0008 - QUESTIONS AND ANSWERS
The Embassy of the United States of America in Bosnia and Herzegovina received the questions below on the subject solicitation which was posted on July 19, 2023.
1 QUESTION: Should an offeror complete blocks 19 and 24 on SF-1449 form?
ANSWER: No. Prospective offerors are not required to complete blocks 19 and 24
2 QUESTION: Should prospective offerors complete Section 5 of the RFQ?
ANSWER: Prospective offerors registered to SAM.gov database have already completed representations and certifications during registration. For more details see Section 3, paragraph A.2.(3).
3 QUESTION: Should prospective offerors provide unit prices for work and material required by the schedule (statement of work) outlined in Section 1?
ANSWER: Prospective offerors may submit their published prices if those prices meet requirements of the schedule. Furthermore, prospective offerors may include discount that will be applied to published prices during the period of performance under awarded BPA.
For more details see Section 1 – The Schedule, paragraph 4 Terms and Conditions of the
RFQ.
File details come from the government source that posted it. Updated .