Question for 15BCTS20Q00000049.pdf

PDF 405 KB Posted

Attached to
Community Treatment Services: SU/MH in Neelyville, Missouri
Solicitation number
15BCTS20Q00000049
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question for 15BCTS20Q00000049 (CTS in Neelyville, Missouri

Question: In the above mentioned notice, the following statement is included in the posting "All treatment services are to be provided by clinicians who currently hold a professional license to practice independently, without supervision in the state of Missouri." However, in section 2.2. 5 of the statement of work, it states:

"2.2.5 Trainees, Unlicensed Interns and Practicum Students: If the contractor uses trainees, unlicensed interns or practicum students to provide direct clinical services for the Bureau, the contractor shall ensure a licensed clinician is in the same room when the trainee, unlicensed interns, or practicum students are providing such services (i.e., cofacilitating).

The contractor and the trainee, unlicensed intern or practicum student shall also adhere to all applicable state requirements to conduct such services; (i.e., education,experience, and clinical supervision)."

I want to know if a "Physician-In-Training", an "Unlicensed Physician Intern", or an "Licensed Assistant" can be included as key personnel under the Technical component of a bid on this solicitation given the statement of reference made in section 2.2.5 of the Statement of Work?

Response: Yes, these individuals can and should be included on the Technical Personnel Staff List. In accordance with the Statement of Work (SOW), a licensed clinician must be in the same room with these individuals while services are being rendered. In addition, all applicable state requirements must be met to conduct such services.

File details come from the government source that posted it. Updated .