Amendment 00001.pdf

PDF 1 MB Posted

Attached to
Replace Fire Alarms USP Atlanta
Solicitation number
15B30121B00000001
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Abstract of Offers Blank.pdf PDF
Wage Rates.pdf PDF
Instructions to Offerors.pdf PDF
Standard Form 24 - Bid Bond.pdf PDF
Solicitation ATL.pdf PDF
NCIC SECURITY CHECK FORMS.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

R

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers X is extended. is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning 1 copy of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NUMBER IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not X is required to sign this document and return 1 copy to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

This Amendment is being issued to incorporate the meeting minutes, sign in sheet and questions and answers from the pre-bid site visit held on July 13, 2021. This amendment also extends the bid opening date. Original date was August 5, 2021 at 1:00 PM CST. New bid opening date is Wednesday, August 11, 2021 at 1:00pm CST. NO FUTHER CHANGES.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

16C. DATE SIGNED

Previous edition unusable STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016) Prescribed by GSA FAR (48 CFR)

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES 1 1

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

00001

3. EFFECTIVE DATE

7/26/2021

4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER

RP 49-21

5. PROJECT NUMBER (If applicable)

6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

Federal Bureau of Prisons Field Acquisition Office U.S. Armed Forces Reserve Complex 346 Marine Forces Drive

Grand Prairie, TX 75051

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) ( X) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

15B30121B00000001

9B. DATED (SEE ITEM 11)

6/28/2021

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

CODE FACILITY CODE

3D3W

Questions and Answers from site visit held on July 13, 2021 for solicitation 15B30121B00000001 – Fire Alarm Replacement at USP Atlanta

1. Where the existing fire alarm device is removed, will a blank cover be acceptable on block, concrete, and sheet rock walls?

Answer: Yes. Metallic.

2. Are there any areas with welded ceiling tiles that will need to be accessed to install the new fire alarm system?

Answer: There could be some rooms that may have the welded ceiling. It is impossible to answer this without looking at every single room.

3. How much time should the contractor allow for checking in and out of the prison?

Answer: Minimum of 15 minutes to enter and 15 minutes to depart once all tools are accounted for.

4. For exposed conduit will GRC conduit be required? Is EMT acceptable for concealed?

Answer: GRC will be required 10 ft or lower if exposed. EMT is acceptable for concealed.

5. Are there existing access panels in the sheet rock ceiling or will the contractor be required to cut and patch the ceiling to conceal the raceway?

Answer: There are access panels, however it may be required to remove a light fixture to gain access into these areas.

6. At the site visit COR mentioned that if requested, pictures of existing conditions would be provided. Can said pictures be provided?

Answer: As the COR stated, pictures can be provided during the walk through, no pictures were requested, therefore no pictures will be posted at this time. The awardee is welcome to request pictures.

7. SOW Document Section 1.5 System Wiring Sub-section L Line-Item Number 2 states that “All signaling circuits used for detection and alarm devices supervised Class A in accordance with applicable text in NFPA 72. However the contract drawings under section “fire alarm notes” item 11 indicates that “all signaling line circuits (SLC) shall perform to Class “B” as defined by NFPA 70 and NFPA 72. Please clarify the intent of the SLC Wiring

Answer: The SLC Wiring shall be class A

8. The Contract Drawings indicate “New Fiber Loop” on item 3 of the scope of work section, please clarify the intended NFPA Style ( class B or Class X), Answer: The New Fiber Loop Shall be Class X

9. The Contract Drawings indicate the existing graphical workstation computer listed as node 21 on the existing network however the specifications nor the contract drawings seem to reference a new graphical workstation being re-installed. Please clarify the intent of a new graphical workstation.

Answer: The new graphical work station shall be in located the control center were the old workstation is located.

10. Does the FBOP require any approvals for systems or are there already systems pre-approved?

Answer: Yes, the FBOP does require certain approvals on the systems. Currently we have three systems approved. Honeywell Camworks, Edwards Fireworks EST 4 and Siemens.

All other systems submitted by the awardee will be done so via a submittal for approval.

Amendment 00001
Questions and Answers from site visit held on July 13
Pre-Bid Site visit Meeting Minutes Solicitation# 15B30121B00000001
Sign In Sheet

File details come from the government source that posted it. Updated .