Sol_140R4024Q0024_Amd_0001.pdf

PDF 300 KB Posted

Attached to
FCCO CELLULAR BOOSTER SYSTEM Federal contract opportunity
Solicitation number
140R4024Q0024
Issued by
Department of the Interior Bureau of Reclamation

About this file

This document is an amendment to Solicitation No. 140R4024Q0024 for the FCCO Cellular Booster System project issued by the Department of the Interior Bureau of Reclamation. The purpose of this amendment is to publish Answers to Questions regarding this requirement. The contract period of performance is from 04/10/2024 to 06/10/2024.

Key details include:

  • The current system installed is the weBoost Office 200 Pro with 4 antennas, and the solicitation is requesting a system with 14 antennas.
  • The Government is open to a Nextivity repeater solution that can provide up to 100db of amplification, as long as the required coverage is achieved.
  • All employees working on the contract must be US citizens, except for non-US citizens who must provide passport and visa information 14 days prior to starting work.
  • The Government will provide building drawings, but no interior photos or details on exterior cellular signal strength.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to FCCO CELLULAR BOOSTER SYSTEM, newest first.
File Type Posted
Sol_140R4024Q0024_Amd_0002.pdf PDF
Sol_140R4024Q0024.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

140R4024Q0024 x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

Salt Lake City UT 84138

R40

125 South State Street, Room 8100 Regional Office Upper Colorado Region Bureau of Reclamation

02/26/20240001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

02/26/2024

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The purpose of this amendment is to publish Answers to Questions regarding this requirement.

Period of Performance: 04/10/2024 to 06/10/2024

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Philoma Singer

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

Solicita�on No. 140R4024Q0024 Project: FCCO Cellular Booster System

Questions & Answers 140R4024Q0024

FCCO Cellular Booster System

#1 - There are 6 mappings. 3 of these mappings are showing 700MHz readings from each carrier with 4 antennas. 3 are showing 700MHz readings from each carrier with 14 antennas.

Answer: That is correct.

#2 - The PWS states that there is an existing system, and that our quote should account for removal of the existing system. We need to know what is currently in place to accurately quote this labor.

Answer: The current system that is installed is the weBoost Office 200 Pro with 4 antennas.

https://www.wilsonamplifiers.com/weboost-for-business-office-200-installed-signal-booster-kit- 473047/

#3 - We are of the impression that the drawings with 4 antennas are showing what is currently in place, and that the 14-antenna drawing is showing a design provided by the manufacturer (Wilson Electronics).

Answer: Yes, the building currently has 4 antennas, and the additional drawing shows the anticipated 14 antennas with a new booster to get the desired outcome.

#4 - Can you provide floors that do not currently have the RF overlay that is in the solicitation?

Answer: This is single story building, see attachment for a drawing that doesn’t have RF overlay.

#5 – Are you open to a Nextivity repeater (4000) solution that can amplify the signal up to 100db, versus the Wilson at 70db; and be expandable in the future to other sections of the build or other buildings?

Answer: Yes, so long as contractor can ensure that coverage will provide the coverage level described in the statement of work.

#6 – Do all of my employees have to have a passport?

Answer: No, all employees do not need passports as long as they are all US citizens.

“For all non-U.S. citizens working under this contract, irrespective of length of time working on the contract, the Contractor shall provide to the COR, legible and valid copies of the individual’s passport and visa (unless individual is on the Visa Waiver Program) a minimum of 14 calendar days prior to beginning work or arriving at the facility.”

https://gcc02.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.wilsonamplifiers.com%2Fweboost-for-business-office-200-installed-signal-booster-kit-473047%2F&data=05%7C02%7Cbnielson%40usbr.gov%7C7380c1ba340f41685f9b08dc389caf3a%7C0693b5ba4b184d7b9341f32f400a5494%7C0%7C0%7C638447492802085804%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=Tcsuh%2BX1HKKS5y7d15AkNTwGUmJ1glEUpk9lrFUR1f4%3D&reserved=0 https://gcc02.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.wilsonamplifiers.com%2Fweboost-for-business-office-200-installed-signal-booster-kit-473047%2F&data=05%7C02%7Cbnielson%40usbr.gov%7C7380c1ba340f41685f9b08dc389caf3a%7C0693b5ba4b184d7b9341f32f400a5494%7C0%7C0%7C638447492802085804%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=Tcsuh%2BX1HKKS5y7d15AkNTwGUmJ1glEUpk9lrFUR1f4%3D&reserved=0

#7 - If we are registered in SAM.gov, are we answering on question in paragraph B?

52.212-3 OFFEROR REPRESENTATIONS AND CERTIFICATIONS-COMMERCIAL

PRODUCTS AND COMMERCIAL SERVICES (FEB 2024) Solicitation No. 140R4024Q0024 Project: FCCO Cellular Booster System 49 The Offeror shall complete only paragraph (b) of this provision if the Offeror has completed the annual representations and certification electronically in the System for Award Management (SAM) accessed through https://www.sam.gov

Answer: Have you completed your reps and certs in SAM?

If not – “If the Offeror has not completed the annual representations and certifications electronically, the Offeror shall complete only paragraphs (c) through (v) of this provision”

#8 - Do you have any as-built drawings of the site you can share?

Answer: See drawing of building included

#9 - Please provide scaled drawings for the building.

Answer: See drawing of building included

#10 - What is the purpose of the coverage prediction maps shown on pages 74-76 of 89 in this solicitation?

Answer: The purpose of the coverage prediction maps is to provide the contractors with an expectation or the desired outcome regarding the improvements made on Verizon and other carriers cellular coverage within the building. We have the maps showing what we currently have and then maps showing what we’d like to have as a result of this contract.

#11 - Would we be able to work Monday thru Friday?

Answer: All work shall be performed at 1235 La Plata Hwy between the hours of 7am and 6pm and during daylight hours on ONLY Saturday and Sunday.

#12 – Can we get a part number for the items listed?

Answer: No part numbers are listed.

#13 - It is stated the facility is ±25,000 sq. ft., made up of offices and a lab area. The scope of work also indicates we are to route cable above the ceiling tile to get to the required locations. Are there any interior pictures available to better determine the difficulty of this routing process (cubicles, offices, etc.)?

Answer: No, there are no interior pictures.

https://gcc02.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.sam.gov%2F&data=05%7C02%7Cbnielson%40usbr.gov%7C350ab946deaf48bb36b308dc41df87b4%7C0693b5ba4b184d7b9341f32f400a5494%7C0%7C0%7C638457675514817955%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=5iGiDBzWH1w4BO9h%2BzNYyTM%2FGyXey3EGH9tXzcE6yo4%3D&reserved=0

#13 - Is the available exterior cellular signal strength known and can that be shared?

Answer: No, we can’t provide any exterior coverage at this time.

#14 - Is there a floorplan (without the heatmap shading) available for the building?

Answer: See drawing of building included.

#15 – What is the height of the ceilings?

Answer: It varies throughout the building from 8’ up to roughly 15’.

Q&A Responses.pdf
#1 Attachment - As-Builts.pdf

File details come from the government source that posted it. Updated .