Amendment_0002_0002.pdf
PDF 90 KB Posted
- Attached to
- SKULL VALLEY MASTICATION MAINTENANCE Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 140L6424Q0009
About this file
This document is an amendment to a solicitation for a mastication maintenance project on Bureau of Land Management land in Skull Valley, Arizona. The amendment provides responses to offeror questions to clarify project details. The mastication work involves the use of tracked or wheeled boom-mounted masticators or a combination of both to treat specified areas, with no requirement for chainsaw work. Steep or rocky slopes exceeding equipment capabilities do not need treatment. The coordinates for the primary treatment area are provided.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_140L6424Q0009_Amd_0002.pdf | ||
| Sol_140L6424Q0009_Amd_0001.pdf | ||
| Combined_Synopsis_and_Solicitation.pdf | ||
| Attachment_1_SOW_and_Drawings.pdf | ||
| Sol_140L6424Q0009.pdf | ||
| Attachment_3_Wage_Determination.pdf | ||
| Attachment_4_Instructions_and_Evaluation_Criteria.pdf | ||
| Attachment_2_Clauses_and_Provisions.pdf | ||
| Attachment_5_Value_Bid_Schedule.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Bureau of Land Management (BLM)
Skull Valley Mas ca on
Solicita on 140L6424Q0009
Amendment 0002
The purpose of this amendment is to respond to offeror inquiries. All other terms and condi ons remain the same.
1. Ques on: Is there an exact address for site loca on?
Answer: There is no physical address for the site. The coordinates are below.
Line 1: N 34 29' 23.96 x W 112 37' 43.78
Line 1 will eventually e into FS road 56 (McNary Mine) on the Presco NF.
Line 3: N 34 26' 15.67 x W 112 39' 8.4
2. Ques on: Has the construc on in the area been completed? The SOW shows the following:
Construc on of U.S. Highway 93 between mileposts 114 and 119 is in the development stages and could occur as early as fall of 2018.
Answer: The construc on has been completed.
3. Ques on: Can you confirm this is a mas ca on project? Chainsaw use is men oned in the solicita on and combined synopsis which I assume may be an error.
Answer: This is purely a mas ca on project and no saw work will need to be done.
4. Ques on: Are there areas that will need hand work using chainsaws?
Answer: No areas will need hand work using chainsaws.
5. Ques on: If steep or rocky ground is encountered that's inoperable for the machines, do these areas have to be treated by hand or will they be deferred from treatment?
Answer: Areas of rocky ground or steep slopes that exceed equipment capabili es do not need to be treated.
6. Ques on: Are only tracked, boom mounted mas cators acceptable?
Answer: We have found that boom mas cators have worked the best in most areas, but I would not rule out rubber wheeled mas cators if the contractor feels they can fulfill the prescrip on.
7. Ques on: Can wheeled mas cators be used in place of tracked, boom mounted mas cators?
Answer: Same response as #6.
8. Ques on: Can wheeled mas cators be used in conjunc on with tracked, boom‐mounted mas cators?
Answer: Yes.
File details come from the government source that posted it. Updated .