A00001 - 127EAW24R0036 - Ramona Air Attack Base Warehouse Repairs.pdf

PDF 2 MB Posted

Attached to
Ramona Air Attack Base Warehouse Repairs
Solicitation number
127EAW24R0036
Issued by

About this file

This document is an amendment to a solicitation for the Ramona Air Attack Base Warehouse Repairs project. The purpose of this amendment is to post answers to the Requests for Information (RFIs) submitted by interested vendors.

The key details are:

  • Solicitation Number: 127EAW24R0036
  • Project: Ramona Air Attack Base Warehouse Repairs, Cleveland National Forest
  • This is a Total Small Business Set-Aside contract with an estimated value between $25,000 and $100,000.
  • A pre-proposal site visit will be held on 13 June 2024 and all RFIs must be submitted by 17 June 2024.
  • The amendment provides responses to 12 RFIs covering topics such as past performance, site visit requirements, bid schedules, roofing and siding specifications, and framing requirements.
  • Failure to use the revised documents and requirements within this amendment may result in a non-responsive proposal.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

FACILITY CODE

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED (SEE ITEM 13)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NUMBER IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

15C. DATE SIGNED

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

PAGE OF PAGES

6. ISSUED BY CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X)

CODE

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

Previous edition unusable

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

A00001

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

JEREMY B. BEDNER

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Amendment A00001 Ramona Air Attack Base Warehouse Repairs

Cleveland National Forest

The purpose of this solicitation is to post answers to the Requests For Information

See page 2 for additional information.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

USDA FOREST SERVICE

PPS FPO SW ZONE CSA-6

TANYA TORRES

CONTRACT SPECIALIST

ALL INTERESTED VENDORS

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

127EAW24R0036

1 6

06/18/2024

9B. DATED (SEE ITEM 11)

05/23/2024

1127389

7EAW

X 1

X

AMENDMENT OF SOLICITAITON/MODIFICATION OF CONTRACT PAGE NO. 2 OF 6

CONTINUATION PAGE

CONTRACT NO:

127EAW24R0036

ORDER NO: MODIFICATION NO:

A00001

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (CONTINUED)

STANDARD FORM 30 (CONTINUATION)

A. The following Request For Information are answered.

• Question 1: Our JV is new. Do you consider the past performance of each party as JV past performance?

Answer: In the case of a contractor without a record of relevant past performance or for whom information on past performance is not available, the contractor may not be evaluated favorably or unfavorably on past performance.

• Question 2: Is site visit mandatory?

Answer: The site visit is not mandatory.

• Question 3: Is bid option 4 only additional cost difference between Asphalt Singles compared to Metal roof?

Answer: No. See Schedule of Items Additive Item 4 – 07 42 13 Metal Roof. This item shall be in place of 07 31 13 Asphalt Shingle Roofing if the Additive Item is awarded.

• Question 4: Should we include past performance and the license of our subcontractors in our bid package?

Answer: Yes. Contractor shall have a current California State License for work under this contract or shall subcontract the work to a contractor with an appropriate California classification and provide license information.

• Question 5: Can the COR or COTR take elevation pictures of the warehouse for estimating and verification purposes?

Answer: There are no elevation pics or plans with measurements available. Photos of the building exterior are attached.

• Question 6: For option item 2, what is the dimension of the wood support components? what structural support is the item ? (rafters, fascia, etc.)

Answer: Replacement and installation of wood support components needed and dimensions will be determined after work areas are exposed. Proper structural support will be needed for all new materials per all regulations and codes.

Additive Item 2 will include any other required structural components that may be needed that are not listed elsewhere.

Fascia and soffit are considered incidental to Asphalt Shingle Roofing or Metal Roof items as listed in the Schedule of Items. Metal Siding and Windows shall include all incidentals and appurtenances including framing and blocking as needed for proper installation as listed in the Schedule of Items. Framing of new wall and new door are included in the Schedule of Items - Additive 3 Metal Fabrication.

• Question 7: For option item 4, what is the gauge of the metal roof requirement? painted/pre-finished?

Answer: See 07 42 13 Metal Roof Specification for requirements of the Metal Roof.

• Question 8: For metal siding, section C.1 (2d), what gauge for corrugated metal siding (26 ga, 29 ga)?: galvanized?

or pre-finished/ painted steel?

Answer: See 05 50 00 Metal Fabrications Specification for requirements of the Metal Siding.

• Question 9: What size roll-up door will be required if Option Item #3 is approved?

Answer: See Specification 05 50 00 Metal Fabrications for requirements for the Roll Up Door.

• Question 10: If Option Item #3 is approved do we frame the new wall with steel or wood? Does the customer want the interior of the wall finished? (Insulation, painting, drywall, etc.)

Answer: The wall is to be framed with wood and exterior to have metal siding as required by applicable codes. Wall does not need to be insulated, drywalled or painted on the interior side.

• Question 11: Does the customer want to replace the existing roof vents with Whirly Birds or Low-Profile Vents?

Answer: Once awarded Contractor shall submit a proposed product that meets all of the codes and standards in the Contract.

• Question 12: If Option Item#4 is approved what type of Standing Seam Roof is preferred? Battenlok HS, Double-Lok, Lokseam, Superlok, Ultra-Dek?

Answer: See Specification 07 42 13 Metal Roof for the requirements of the Metal Roof.

B. Failure to use the revised documents and requirements revised within will result in your proposal being non-responsive. All other terms and conditions remain unchanged.

///////////////////////////////////////////////LAST ITEM//////////////////////////////////////////////////

Solicitation 127EAW24R0036 - Ramona Air Attack Base Warehouse Repairs

3 | P a g e

4 | P a g e

5 | P a g e

6 | P a g e

Amendment - A00001 - 127EAW23R0011 - Sky Ranch Road
Amendment 1 - Continuation - 127EAW23R0011 - Sky Ranch Road
PAGE 2.pdf
A00001 - 127EAW24R0017 - Crestline Group CG Renovation
Amendment - A00001 - 127EAW23R0011 - Sky Ranch Road

SF 30 Continuation Page

File details come from the government source that posted it. Updated .