12445221R0030-0002.pdf
PDF 121 KB Posted
- Solicitation number
- 12445221R0030
- Issued by
-
Department of Agriculture Forest Service
View the file
Other files
Show all 17
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
12445221R0030 x x copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR
OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
ATLANTA GA 30309-2449
STE 876S
1720 PEACHTREE ST NW
USDA-FS CSA EAST 12
08/02/20210002
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
07/12/2021
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
The purpose of this amendment is to:
1. Respond to additional questions submitted by potentials offerors.
All other terms and conditions of the original solicitation remain unchanged.
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
TIFFANY C. ATCHISON
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
Solicitation 12445221R0030 Questions and Answers Date: August 02, 2021
Question 1. If there is a formal teaming arrangement in place to cover the scope requirements and locations, will the Forest Service accept up to five (5) past performance references from both partners (10), or only a total of five (5) for the entire proposal package?
Answer 1. A total of five for the proposal. The Government will only review the first five.
Question 2. Please provide clarification regarding any special clearance requirements for site access at the Savannah River.
Answer 2. Please see document in the original solicitation entitled “Attachment 4 - Savannah River Special Requirements”.
Question 3. Regarding seed project #1, the spec requires aluminized fencing. We have reached out to several sources for pricing, but all have said that aluminum is not available at this time due to a rod shortage and unable to quote. Based on the market constraints, would it be acceptable to price galvanized fencing as an alternate?
Answer 3. Yes, that would be acceptable for contractors to provide an alternate material price if they clearly state the change in their proposal.
Question 4. Regarding seed project #2, according to attachment 2 - Seed Project 2 SF1442 - Task order detail scope of contract (Summary) calls out to pressure wash an existing metal building facility where as attachment 2A schedule of item does not show line item for power wash. Please advise.
Answer 4. Please discard the work regarding pressure washing of the metal building facility.
Question 5. Regarding seed project #2, what is the height of building?
Answer 5. The height of the building is about 21 feet.
Question 6. Regarding seed project #2, what is the height of ceiling?
Answer 6. From the floor to the drop top ceiling is 9 feet.
Question 7. Regarding seed project #2, what kind of existing conduits are running to light, rigid, flexible?
Answer 7. Existing conduit running to light is flexible steel.
Question 8. Please confirm that the Seed Project Pricing is part of the Technical Proposal response.
Answer 8. IAW with Section L or the solicitation, “the price and technical proposals, shall be separate documents”.
IAW Section M of the solicitation, pricing will be evaluated but not scored. For more information, See Section M, Factor 5: Pricing.
Question 9. Regarding attachment 3, SOW, paragraph 1.8, The reference Section H requirements are missing from the RFP. Can the Government please provide the referenced Section H requirements?
Answer 9. Please omit the sentence “additional safety requirements are contained in Section H of the solicitation” from Section 1.8 in the Attachment 3.
Question 10. For the 24 hour emergency requirement, please clarify if the KTR shall respond within 24 hours; have work completed in 24 hours; or be on call for 24 hours?
Answer 10. The successful contractor will need to respond within 24 hours.
Question 11. Will TO work site locations be occupied?
Answer 11. Depends on the TO; may or may not be occupied but occupied status will be identified on the request for TO proposal.
Question 12. Will the KTR be responsible for moving existing materials, equipment or furniture to complete TOs?
Answer 12. Depends on the TO; the requirement for moving existing materials, equipment or furniture will be identified on the request for task order proposal.
Question 13. Will design/build TOs be issued under the MATOC? If so, what is the estimated number or percentage of D/B TOs?
Answer 13. Design Build will not be issued under the MATOC.
File details come from the government source that posted it. Updated .