Attachment 6 - Qs and As for MI Bridge Resurfacing.pdf
PDF 190 KB Posted
- Attached to
- PRD Mitkof Island Bridge Resurfacing
- Solicitation number
- 1240BF24Q0040
- Issued by
-
Department of Agriculture Forest Service
About this file
This document is a set of Questions and Answers related to Solicitation Number 1240BF24Q0040 for the PRD Mitkof Island Bridge Resurfacing project. The solicitation is a combined synopsis/solicitation for a firm fixed-price service contract to provide bridge resurfacing services on Mitkof Island in the Tongass National Forest. The work involves removing and replacing the existing 3" x 12" Douglas-Fir bridge deck planks. The project is a total small business set-aside with a period of performance from the date of award until August 31, 2025. The document provides responses to questions about the project scope, incumbent contractor, proposal submission, and disposal of the existing bridge planks. It also indicates that pictures of the bridge are available in Attachment 7.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation Number: 1240BF24Q0040 Page 1
Combined Synopsis/Solicitation – Questions and Answers PRD Mitkof Island Bridge Resurfacing
The questions in this document were submitted by offerors in response to solicitation 1240BF24Q0040, PRD Mitkof Island Bridge Resurfacing posted in SAM.Gov on Tuesday, August 6, 2024 at 9:24 AM (AKDT). The answers were provided by the Forest Service Requiring Agency and reviewed by the Forest Service Contracting Office.
1. Question: Is this a brand new contract or is (was) there an incumbent performing these services?
Answer: This solicitation is for a brand new contract.
2. Question: If not brand new, could you please provide the current or previous contract number?
Answer: This solicitation is for a brand new contract. No previous contract available.
3. Question: How do you want your proposal submitted?
Answer: Read the Combined Synopsis/Solicitation (CSS) in its entirety. The CSS provides you with information on documents to be submitted, format, method, evaluation criteria, etc.
4. Question: What is the project magnitude (scope)?
Answer: Please refer to Attachment 1 (PWS for PRD Mitkof Island Bridge Resurfacing, Version 2024.08.14) for updated details about the work’s magnitude.
5. Question: What is on the bridge deck (old bridge wearing surface) that needs to be removed?
Answer: The old bridge deck (bridge wearing surface) to be remove is Untreated Douglas-Fir, No. 2, Rough Finish 3” x 12”. Please refer to Attachment 3 - Running Plank to Deck Connection (Drawing) for more information.
6. Question: After old bridge wearing surface is removed, then remove old planks and install new planks?
Answer: For this contract Bridge Wearing Surface and Running Planks are the same. Only the wearing surfaces will be replaced. They are made of Douglas-Fir, No. 2, Rough Finish 3” x 12”. Please refer to Attachment 3 - Running Plank to Deck Connection (Drawing) for more information.
7. Question: New running surface is new planks?
Answer: Yes.
8. Question: Dispose of old planks and/or old wearing surface on island somewhere?
Answer: After removal, the old wearing surface become the responsibility of the contractor and must be removed off Forest Service land.
9. Question: Can you provide pictures?
Answer: Please refer to Attachment 7 for pictures.
10. Question: Please specify the type of bridge and the type of bridge wearing surface for each one of them.
Solicitation Number: 1240BF24Q0040 Page 2
Answer: a. All bridges are steel girder bridges and all require the same wearing surface type (Douglas-Fir, No. 2, Rough Finish 3” x 12”).
File details come from the government source that posted it. Updated .